Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 83 m² bez realitkyBronzová, Praha - Stodůlky

Rezervováno
Bronzová, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Cena4 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 508 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jako přímý majitel nabízím k prodeji slunný byt o rozloze 78m2. Byt má původní dispozici 3+1, nyní je částečně předělán na 3kk. K bytu náleží lodžie 6m2 se vstupem z obýváku a také sklep 5m2, který je umístěn přímo na patře. Byt má plastová okna s žaluziemi a sítěmi proti hmyzu v oknech. Je po rekonstrukci, velká zděná komora v bytě s policovým systémem, na lodžii nová mrazuvzdorná dlažba. Zděná koupelna a wc zvlášť. Kuchyňská linka na míru včetně vestavěných spotřebičů, myčky a lednice. V bytě také inteligentní ovládání radiátorů přes mobilní aplikaci a strukturovaná kabeláž.

Dům byl na jaře 2016 zateplen, po renovaci je také zasklená lodžie. Na každém patře domu jsou pouze dva byty. Výtah v domě je prostorný, taktéž pár let po rekonstrukci. Schválená revitalizace vstupních prostor domu tento rok, v plánu kompletní rekonstrukce všech pater. SVJ ve výborném finančním stavu, bezproblémoví sousedé.

Z bytu je výhled jak do centrálního parku, kterým se dostanete do Prokopského údolí, tak na vstup do metra Lužiny. Před i za domem možnost parkování, za domem dětské hřiště, další jsou pak v těsné blízkosti. V těsné blízkosti je také obchodní centrum Lužiny, ve kterém se nachází supermarket Billa, pošta, lékárna Benu, Moje ambulance, několik kaváren, restaurace, rychlé občerstvení, pekárna, DM drogerie, květinářství, dětský svět Človíčkov, posilovna, knihovna a řada dalších obchodů. V docházkové vzdálenosti (10 minut) je také několik ambulancí dětských lékařů, supermarket Tesco, Albert nebo Lidl. 3 minuty autem pak do nákupního střediska Metropole Zličín, Avion, Ikea, Hypermarket Tesco otevřený 24hodin a 5 minut autem pak Kaufland nebo Galerie Nové Butovice. V blízkosti také mateřské školky (státní i soukromé) a dvě základní školy. Metrem do centra cca 18minut bez přestupu. Nemocnice Motol do 10 minut autem nebo MHD ze stanice Luka (1 zastávka jízdy metrem), odkud odjíždí i jiné autobusy.

Byt je v současné době již vyklizený, k nastěhování ihned. Prohlídky možné od neděle 2.7.2017 odpoledne.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu468126
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha83
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.