Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 20 m² bez realitkyLibušina, Roztoky - Roztoky u Prahy, Středočeský kraj

Určeno ke spolubydlení
Libušina, Roztoky - Roztoky u Prahy, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby900 Kč


Dlouhodobě pronajmu neprůchozí pokoj v rodinném domku se zahrádkou v Roztokách u Prahy. Velmi světlý a prostorný pokoj (20 m2) je v prvním patře domku. Okna má na severovýchod do tiché ulice a na jihovýchod do zahrady. Plovoucí podlaha, vysoké dřevěné stropy. Pokoj je vybaven (postel, pracovní stolek, skříně).

V bytě jsou tři další pokoje s nájemníky (v současné době tři mladí muži – studenti i pracující) a velký obývák, velká kuchyň, koupelna, záchod, hala a vstupní chodbička ke společnému užívání. K dispozici mj. kuchyňská linka, elektrický sporák, lednice, kuchyňský stůl, pračka, piano, wifi.

Rodinný domek se nachází a) 3 min. pěšky od zastávky autobusu (linky 340 a 350), který je za 15 min. na metru na Dejvické, a b) 10 min. pěšky od stanice vlaku, který je za 16 min. na Masarykově nádraží, tj. přímo v centru Prahy. Možnost parkování před domem. Klidná ulice, lesy 10 min. pěšky, kousek k řece atd.

Cena: 5 900 Kč měsíčně pro jednu osobu (zahrnuje nájem a veškeré energie a poplatky, včetně internetu). Vratná kauce ve výši dvou nájmů. Pokoj je k dispozici ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu468225
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha20
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.