Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 55 m² bez realitkyPoznaňská, Praha - Bohnice

Určeno ke spolubydlení
Poznaňská, Praha - BohniceVybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč


Byt k dispozici v pracovních dnech (o prodloužených víkendech - ST/ČT-NE - 1x za měsíc je užíván). Byt je proto vhodný pro člověka dojíždějícího za prací do Prahy nebo studentku/studenta, která/který požaduje soukromí bytu během týdne a na víkend odjíždí mimo Prahu. Požadujeme, aby šlo o klidného, pořádkumilovného nekuřáka.

Byt je velmi dobře koncipován (55m2), z předsíně je přímý vstup na toaletu, do koupelny a prostorné šatny, stejně tak jako do kuchyně. Obývací pokoj je velmi prostorný a přes jídelní kout je spojen s kuchyní. Byt disponuje velikou prosklenou lodžií, která může být rovněž obývána.

V blízkosti bytu se nachází nákupní centrum Krakov, kde je množství obchodů a restaurací. U domu je autobusová zastávka, ze které odjíždí autobusy na metro Kobylisy (8 min).

Apartment available for week days (used once in a month for the long weekend - Wed/Thu - Sun). Perfect for the student or person who wants the privacy of the apartment but is leaving Prague for the weekends. We require calm and cleanly, not smoking person.

Apartment is in a perfect condition (though a bit old style). The balcony has a perfect view and is very cosy. There is a shopping mall Krakov with number of shops and restaurants in the walking distance. The bus stop going directly to metro ´C´ Kobylisy is only one minute from the house door and takes 8 minutes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu468763
DispoziceGarsoniéra
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.