Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+kk • 144 m² bez realitkyCechovní, Jenštejn - Jenštejn, Středočeský kraj

Cechovní, Jenštejn - Jenštejn, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Poplatky jsou vyčíslené orientačně pro 4 osoby v domácnosti a celodenní pobyt doma. Požadujeme aby se v domě nekouřilo. Současná nabídka platí jen pro nastěhování od ledna a platí do konce prosince, poté bude pronájem zadán realitní kanceláři.

Řadový dům 144 m2 s dispozicí 4kk s prostournou zahradou, kolnou a základním vybavením.

Dvě toalety a jedna koupelna s vanou. Nachází se v těsné blízkosti Prahy 9. Praha východ, na dosah od Černého mostu.

Dům má v přízemí vstupní předsíň, chodbu, pěknou toaletu s umyvadlem, obývací pokoj se vstupem na zahradu, jídelní kout a kuchyňský kout s plně vybavenou kvalitní, italskou linkou s pracovní deskou z přírodního žulového kamene (myčka, sporák, horkovzdušná trouba, lednička, prostorná zásuvková mraznička, mikrovlnná trouba..)

V 1. patře se nachází 2 pokoje (ložnice) a koupelna s vanou, podlaha je z tropického dřeva, v koupelně je i WC. Na chodbě je výklenek pro plynový kotel s místem na pračku i sušičku s přívodem/odpadem.

V 2. patře je jedna velká otevřená obytná místnost - herna/ložnice/pokoj pro hosty s velkou šatní skříní. Je zde přívod vody a lze zde umístit umyvadlo nebo zapojit pračku. Dle dohody vybavíme dům dalším nábytkem.

K domu náleží jihozápadně orientovaná prostorná zahrada s teráskou, stromy a zahradním domkem na nařádí/kola. Na zahradě je také pískoviště a dětská klouzačka. Ponecháme zahradní nábytek - stůl a 4 židle z akátového dřeva, pokud máte zájem. V domě nežila žádná zvířátka, nikdy se zde nekouřilo.

Před domem je předzahrádka se zelení a parkovací stání pro dvě vozidla. Dům je velmi vhodný pro rodinu s dětmi nebo pro pár, který miluje klid a přírodu. V sousedství žije hodně rodin s dětmi.

Z obce je bezproblémová dopravní dostupnost do Prahy na Metro Černý Most nebo Letňany cca 10min MHD (zastávka bus 40 a 100 m). Cesta autem na P+R 8 min.. (Černý most, Letňany, vlakové nádraží v Počernicích)

Jedná se o klidnou lokalitu s dostatkem zeleně, v okolí jsou cyklostezky, cesty vhodné na jogging. Mateřská školka je 300m od domu. V sousední Vinoři 3 min. cesty, jsou nové obchody Billa, DM drogerie, Super ZOO, stavebniny, dále ve Vinoři je cukrárna, potřeby pro tvoření, Norma, večerky, pekárna, kadeřník,....atd. atd...

V Jenštejně na návsi je obecní úřad, pošta, knihovna, dětský klub, dvě restaurace, známá zřícenina hradu Jenštejn. Dvě dětská hřiště (jedno 300 m od domu). V sousedních Radonicích (10 min pěšky) se nachází badmintonová hala, tenisové kurty, jízdárna, krásný přírodní park, zahradnictví. V zimním období se bruslí na dvou rybnících v obci a v létě je možné pod hradem chytat v rybníce ryby. Obec ve spolupráci s hasiči pořádá početné akce pro rodiny s dětmi. Stejně tak sousední Radonice a Vinoř jsou v tomto směru velmi aktivní.

Dům je k nastěhování po vzájemné dohodě a složení kauce. Nejlépe od 1.1.2018 Vítáme jen spolehlivé zájemce na dobu až 2-4 roky, nejméně však ja 1 rok!! K nastěhování po dohodě možno i na koci prosince2017 .

Nebo nejpozději leden 2018.

Přímý majitel bez RK a provize.

A FAMILY house, 144 m2 layout with garden and basic equipment. Pet free home.

Located very close to Prague 9.

There is a FRONT GARDEN, the ground floor entrance hall, stairway, bathroom, living room with access to a spacious garden, a dining area and a kitchenette (Italian) with a fully equipped, high-quality (dishwasher, stove, oven, refrigerator, freezer, microwave oven) .

1st floor: there are 2 bedrooms on the 1st floor and bathroom with tub and toilet. The second floor is a one open large living room - playroom / study / bedroom / guest bedroom with a large wardrobe.

According to the agreement we equip other furniture.

A southwest-facing GARDEN with terrace, garden furniture, trees and garden shed for tools /bikes. There is also a sandbox and slide for children in the garden.

In front of the house is a small garden and parking places for 2 cars.

The house is suitable for families with children or a couple who loves peace and nature.

Very good accessibility to the Prague metro:

Černý Most metro station – “Jenštejn” bus stop 100m from house, travel by bus, about 15 minutes by public transport, 15 min to the Centre of Prague by metro.

Letňany metro station – “Jenštejn Hradní” bus stop 40m from house, travel by bus 15min and 15 min. to the Centre of Prague.

Travel by car to the Černý Most (P + R) about 8 min. Travel by car to the Centre of Prague about 30 min.

It is a QUIET LOCATION near the bike path. Kindergarten is 300m from the house.

You can find also in Jenštejn: post office, a library, two restaurants, a famous castle ruins Jenštejn. Two kids playgrounds (one 300 m away). In neighborhood - Radonice(10 min walk): badminton hall, tennis courts, riding stables. Skate on two ponds in the village in winter and during summer catch fish in the pond under the castle.

The house is ready to move in by personal agreement and security deposit. Welcome reliable candidate for 1-2-4 years .

The owner without agency and provisions.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu469075
Dispozice4+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha144
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.