Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 2+1 • 343 m² bez realitkyMlýnská, Vojkovice - Vojkovice u Židlochovic, Jihomoravský kraj

Mlýnská, Vojkovice - Vojkovice u Židlochovic, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena3 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 995 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji udržovanou celoročně obyvatelnou chatu se zahrádkou v chatové oblasti v obci Vojkovice. Na pozemku o výměře 343 m² se nachází chata s pergolou, kryté stání pro dva automobily, sklad zahradní techniky a dřeva, udírna, kopaná studna. Chata o CP 126 m² a zastavěné ploše 42 m² o dispozici 2+1 se zavedenou elektřinou a vodou z vlastní kopané studny 8 m s pitnou kontrolovanou vodou. Odpady jsou řešeny vlastní jímkou s možností celoročního přístupu vývozu. Chata je přístupná z přízemí přes krytou pergolu a z venku zadním vchodem.

V přízemí objektu se nachází vstup, kuchyně s plně vybavenou kuchyňskou linkou, jídelní stůl pro 7 osob, TV, spíš, čerpadlo vody ze studny. V 1. nadzemním podlaží je obývací pokoj s krbovými kamny, koupelna se sprchovým koutem a wc, el. kotel na TUV, zadní vstup do chaty. Podkroví s výhledem na hladinu rybníka slouží jako ložnice. Příjemné klima ke spaní, zejména v létě, je zajištěno tichou japonskou klimatizací Fujitsu. Vytápění je řešeno krbovými kamny s rozvody v celé chatě, v kuchyni je navíc el. podlahové topení a v koupelně přímotop. Chata je zděná a zateplená polystyrenem o tl. 10 cm. Před chatou je prostorná dřevěná pergola s posezením a osvětlením.

Parkování na vlastním pozemku pod dřevěnou osvětlenou pergolou o výměře 64 m², v zadní části se nachází sklad pro zahradní techniku, sezónní věci a dřevo na otop. Přístup k chatě po kamenných chodníčcích, osvětlených. Zabezpečení chaty kovanými mřížemi. Od okolí je pozemek oddělen plotem a zděným plotem s dřevěnými plotovými díly, kovanou brankou a bránou s dálkovým el. pohonem. Na pozemku i v chatě se nachází mnoho prvků kvalitní kovářské práce. Satelit, TV anténa, WIFI. Domovní zvonek.

Celoročně udržovaný pozemek, zeleninová zahrádka s ovocnými stromky, okrasná skalka, živý plot z tújí.

Chata nabízí příjemnou rekreaci a svým vybavením je vhodná i pro trvalé bydlení.

Pozemek se nachází v klidné zahrádkářské a chatové oblasti s výhledem na rybník. Obec Vojkovice má veškerou občanskou vybavenost, obchody, základní a mateřskou školu, restaurace, fotbalové hřiště, koupaliště. Obcí prochází cyklistická stezka Brno-Vídeň.

Lokalita má velmi dobrou dopravní dostupnost do Brna, leží asi 18 km od Brna a 2 km od Židlochovic. Zastávka ČD asi 1,5 km.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu469229
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha343
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.