Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 69 m² bez realitkyBřeclavská, Praha - Kyje

Břeclavská, Praha - KyjeMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné17 890 Kč

+ Poplatky za služby3 610 Kč
+ Vratná kauce38 000 Kč


Nabízíme k pronájmu nový zařízený byt 3+kk s velkým balkonem v klidné vilové části Prahy 9 Kyje. Byt se nachází v novostavbě v 1. patře dvoupatrového domu s výtahem a garážovým stáním v přízemí domu. 5 minut na zastávku vlaku i autobusu /15 minut do centra Prahy. Orientace na jihozápad, výhled do zeleně, možnost využívat velkého balkonu 9 m2 jako letní zahrádky a pro grillování (el. zásuvka na balkoně). Toaleta samostatně. Kompletně nově zařízený. Zařízení: nová kuchyňská linka, nová kožená sedačka, stůl se židlemi, manželská postel v ložnici s šatními skříněmi, pracovna je vybavena pracovním stolem a židlí - možné využít jak host. pokoj pro návštěvy nebo vybavit jako dětský pokoj. Další dovybavení dle dohody. V celém bytě na podlahách dřevěná plovoucí podlaha, úsporné vytápění lokální – plynový kotel. Pouze pro nekuřáky. Vzhledem ke kompletně novému zařízení bytu si majitel nepřeje chov domácích mazlíčků.

We rent a fully furnished apartment 3 + kk with large balcony in Prague 9 -Kyje. The apartment is located in a new building on the 1st floor with elevator and garage on the ground floor. The price for renting is without a garage - 1 kCZK rent. Orientation to the west, overlooking the green, enjoy a large balcony 9 m2 as a summer garden. Toilet separately. Public transport excellent access to the city 10 minutes by train. Completely newly furnished. Equipment: new kitchen, new leather sofa, table and chairs, double bed in the bedroom with wardrobes, study is equipped with a desk and chairs - can be used as host for the visit or the children's room. Further furniture according to the agreement. The entire apartment floors wood laminate flooring, local heating - gas boiler. Only for non-smokers. Due to a completely new furnishing owner does not wish to keep pets.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu469236
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 7. 2020
Podlaží1
Typ budovyOstatní
VytápěníPlynové
Užitná plocha69
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 4 minuty pěšky
Balkón
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDNádraží Kyje
🚶 329 m (4 min)
PoštaPraha 94
🚘 3 598 m (6 min)
ObchodKoloniál u jahůdky
🚶 482 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 632 m (8 min)
Restauracerestaurace Šimanda
🚶 430 m (5 min)
LékárnaNa Zámečku
🚘 3 543 m (7 min)
Škola
🚶 612 m (7 min)
Mateřská školacentrum pro postizene deti
🚘 3 998 m (8 min)
Sportoviště
🚘 889 m (2 min)
Hřiště
🚘 843 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.