Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 74 m² bez realitkyBratislavská, Praha - Hostivař

Bratislavská, Praha - HostivařVybaveno
Měsíční nájemné18 900 Kč

+ Poplatky za služby3 950 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Pěkný 3+kk se dvěma balkony, 74 m2, v 1. patře novostavby v Praze 10 - Hostivař, ul. Bratislavská, s dobrou dostupnosti na metro A,C a přímo u lesoparku a Hostivařské přehrady . Byt se pronajímá zařízený nábytkem a s novou kuchyňskou linkou vybavenou sklo-keramickou deskou, elektrickou troubou, myčkou a lednicí. Sestává se z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, 2 ložnic : 1. ložnice s dvouposteli, 2.ložnice se zvýšenou posteli, koupelny s vanou, samostatné toalety a velkou komorou. Lokalita s výbornou dopravní dostupností a MHD. Bytový komplex je obklopen zelení, u domu minigolf, tenisový kurt. U domu obchod Albert, plavecký bazén, fitness a v blízkosti nákupní centrum Westfield Chodov. Kauce 24000,- Kč, poplatky 3950,- + el.energie (cca 900,-) jsou stanoveny na 2 osoby a bez zvířectva.

3 + kk with two balconies, 74 sqm, on the 1st floor of new building in Prague 10 - Hostivar, Bratislavska street, right next to forest park and Hostivar dam and with good access to metro A, C. The apartment is rented furnished and equipped with a new kitchen equipped with glass-ceramic hob, electric oven, dishwasher and refrigerator. It consists of a spacious living room with kitchenette, 2 bedrooms, bathroom with bathtub and separate toilet and pantry. Location with excellent transport links and public transport. The apartment complex is surrounded by greenery, minigolf, tennis court, a network of cycle paths and the Hostivař dam. Next to the house a new swimming pool, sauna and fitness, Albert shop. Deposit 24000, - CZK, fees 3950, - + electricity (approx. 900, -) are set for 2 people and without animal.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu469293
Dispozice3+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha74
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.