Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+1 • 190 m² bez realitkyKunětická, Kolín - Kolín, Středočeský kraj

Kunětická, Kolín - Kolín, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena5 495 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 304 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabídka prodeje !

Prodám rodinný dům v Kolíně. Dům se nachází klidné vilové části obce cca 10 minut od železničního a autobusového nádraží, zastávka MHD je vzdálená přibližně 200m od domu. V blízkém okolí se nachází obchodní centrum (500m), sportovní centrum (300m), restaurace (300m), školka a škola (600m) a další občanská vybavenost.

Obytná plocha 190 m2, celková rozloha pozemku 409 m2. Jedná se o objekt, který prošel rozsáhlou rekonstrukcí, při které byli zachovány prostory v 1. NP, které byli nově izolovány proti vlhkosti. Severní část a celé 2.NP vč. střešní konstrukce, krytiny, komínu apod. jsou tedy novostavba. Dům má vytvořený energetický štítek, který je ve skupině B VELMI ÚSPORNÁ. Kolaudace nemovitosti proběhla před 7mi lety.

Předmětem prodeje je i vnitřní vybavení (2x kuchyně, vestavěné skříně a.j.)

Dispozice:

před domem se nacházejí 3 parkovací místa. Další zastřešené se nachází za branou domu, které sousedí s kolárnou a vstupem do domu. Při vstupu je zádveří s vestavným botníkem, chodba ze které se vchází do koupelny s velkým sprchovým koutem, nástavným umyvadlem s vestavěným nábytkem, bidetem a WC. Po levé straně je šatna s úložnými prostory, místnost s kondenzačním kotlem a místem pro pračku se sušičkou. V čele je schodiště do 2.NP a 1.PP kde je příruční sklep cca 12 m2. Po pravé straně vstoupíme do kuchyně s jídelnou, která má vstup na terasu a do obývacího pokoje s krbem (teplovzdušný rozvod do všech místností).

V 2.NP je chodba ze které se vchází do třech pokojů a koupelny. První pokoj s oknem do zahrady, druhý a třetí jsou mezonetové (obývací nebo hrací a spací část v patře). Z jednoho je vstup na prostornou terasu s výhledem na Kolín. Dále je zde koupelna se sprchovým koutem, hydromasážní vanou, umyvadlem s nábytkem a toaletou

V druhé části zahrady je zahradní dům s bazénem, ve kterém se nachází místnost s kuchyňskou linkou, koupelna se sprchou, WC a skládek. Z boku je místnost na zahradní nářadí apod.

Cena k jednání: 5 495 000 ,- Kč

Tel.: 777 290 785

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu469344
Dispozice6+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha190
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.