Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 230 m² bez realitkyKréta, Terezín - Nové Kopisty, Ústecký kraj

Kréta, Terezín - Nové Kopisty, Ústecký kraj
Cena1 849 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 842 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dům prošel nákladnou rekonstrukcí spodní části domu, která je z 90% hotova, kdy byly plánovány v přízemí dětský pokoj, ložnice, kumbál, pracovna, koupelna, wc a šatna. V podkroví obývací pokoj, jídelna a kuchyň se spíží. Na rekonstrukci je zpracován projekt, taktéž na novou kanalizaci, nový vodovod a nové vytápění domu. Celková plocha pozemku 980 m2, Celková užitná plocha domu 230 m2. Sítě - kanalizace a obecní voda na pozemku zhotovena, zbývá cca. 15 m přes sousední pozemek. Plyn a elektřina jsou rozvedeny po domě - zrevidovány. Nové rozvody topení, topná tělesa a nový kotel zn. BUDERUS - zrevidovány + příprava na akumulační nádobu. Rozvody vody po celém domě možnost přepínat na pitnou a užitkovou vodu ( přes pozemek vede užitková voda a dům je napojen na studnu, kde je pouze užitková voda). Přívod ADSL v přízemí. V rámci rekonstrukce byla provedena kompletní sanace domu systémem německé fa. REMMERS, kompletní výměna stropů a to za trámy 25x25cm a paluby 7x19cm vše z vysušeného smrku. Na podlahy položena grafitová dlažba. V rámci přízemí vytvořen rošt na stěnách a stropech nebo příprava stěn na obložení dubovými dýhovanými deskami. V ložnici z 90% stěny obloženy dubovými dýhovanými deskami viz foto. V koupelně a na wc připraveny rozvody ventilace reagující na čidlo přítomnosti. WC kompletně zařízena, koupelna je zařízena mimo zrcadlo a umyvadlo se stolkem a obložením stropu. Sprchový kout (2x2x3m) vytvořen z italských luxfér zn. PEGASUS Metallizzato. Baterie na wc v nice a v koupelně zn. Hans Grohe. Na chodbě připravena podesta pro zapuštění schodiště a příprava prostoru pro šatnu. Vedle tohoto prostoru je ve stěně zapuštěn funkční trezor v rekonstrukci. V celém domě byly instalovány nové plastové okna a francouzské dveře.

Vjezdová vrata (z pozinkového jeklu obložena smrkovými palubkami) jsou na dálkové ovládání. Příjezdová cesta na dvůr uvnitř objektu je nová, je na ní položena ručně štípaná čedičová dlažba (dimenzovaná na zatížení 5 t). Samotný dvůr je vybagrován a připraven na zásyp štěrkem a položení kari sití (již nakoupeny) a betonáž. Další dlažba z ručně štípaného čediče na položení je již zakoupena. Dále je zakoupena kompletní nová střešní krytina zn. Tondach ( vínové barvy, úprava s glazůrou). Dále je na pozemku vybetonovaná příchozí cesta k terase 6x6m, kde zbívá položit ručně štípaná dlažba (též zakoupena) a položit zastřešení (trámy zakoupeny a uloženy na půdě). K terase je připraven výkop na přívod kanalizace, elektřiny a vody k předpokládané venkovní kuchyni. Na terasu je zpracován projekt. Vedle terasy mimo dům je umístěn v hloubce cca. 5m sklep.

V případě rychlého jednání možnost slevy !!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu469357
Dispozice5+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha230
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.