Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 91 m² bez realitkyBělehradská, Praha - Vinohrady

Rezervováno
Bělehradská, Praha - Vinohrady
Cena7 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 32 356 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Byt 3+1 s balkonem ve 4 NP po celkové rekonstrukci. V družstevním vlastnictví se splacenou anuitou. Velikost bytu je 91,1 m2 a balkonu 1,5m2.

Vstupuje se do prostorné předsíně - haly, která je středem bytu, další místnosti jsou neprůchozí. Byt má dvě komory, koupelnu a wc, které je samostané. Obývací pokoj a kuchyň s okny do ulice, dva pokoje potom do dvora. Dvůr je klidný, se vzrostlými stromy. V kuchyni je hotová příprava na kuchyňskou linku, v komoře - technické místnosti jsou vývody na pračku, sušičku a rezervní lednici, nebo mrazák.

Byt je rekonstruovaný a hodnotné prvky interiéru jsou pečlivě renovovány. Je vyjímečný v tom, že má zachovalé původní krásné vysoké dvoukřídlé dveře mezi pokoji, stejně tak vstupní dveře mají vysokou řemeslnou hodnotu. Celý dům má vyjímečnou fasádu. Každé patro je jiné, pokoje mají různá okna - obývací pokoj má okno největší monumentální. Rekonstrukce bytu spočívala v instalaci nových rozvodů elektřiny s rozvodnicí, celého nového topení s kondenzačním turbo kotlem Buderus s termostatem, nového rozvodu vody a odpadů. Parkety jsou původní, renovované, napuštěné voskovým olejem. Koupelna s vanou je nová, charakterem modernistická, a v celém bytě jsou právě dokončené lakýrnické a malířské práce. Okna do ulice jsou velmi kvalitní, nová, špaletová.

V domě je výtah. Poplatky jsou velmi nízké - měsíčně 1900 Kč (fond oprav + záloha na služby).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu469678
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha91
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.