Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyPlzeňská, Praha - Košíře

Plzeňská, Praha - KošířeVybaveno
Cena3 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 585 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím byt - ideální příležitost jako investice a nebo moderní a pohodlné bydlení v atraktivní lokalitě nedaleko Anděla s vynikající dostupností do centra Prahy.

Krásný prosluněný plně vybavený byt 1+kk se nachází na Praze 5 v nádherném neoklasicistním domě z konce 18 století, mezi ulicemi Holečkovou a Plzeňskou, v zelené zóně Košíře nedaleko známé vily Bertramka.

Rezidence U Lva je v umístěna na pokraji historických části Smíchova a Košíře. Rezidence je po celkové rekonstrukci (2013) s výtahem a krásnými společnými prostory. Vytápění řešeno vlastní plynovou kotelnou. K užívání je kočárkárna s kolárnou. Bezpečnostní vstupní dveře, rozvody elektřiny mědene a vody plastové. Interiérové dveře a zárubně Sapeli. Vchod do domu je vybaven zvonkovým tablem a audio panelem u vstupních dveří.

Virtuální prohlídky domu a bytu: http://www.welcometocz.com/tour/ nebo https://goo.gl/maps/kHiW9G53ADp

Stylově zařízený byt o výměře 35,22m2 se nachází v 1 patře. Vstup do bytu z pavlačí domu. Byt je velmi světlý, s orientací na jih, a díky šatně má dostatek úložného prostoru. Byt je dispozičně dobře řešen, a to zádveří a chodbou, z které se vchází do šatny s přípravou pro pračku, a do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Pokoj tvoří kuchyňský kout s kuchyňskou linkou vestavěnou na míru, jídelnou a opticky odděleným obývacím prostorem. Sprchový kout s keramickou vaničkou a bezpečnostním čirým zasklením. Kuchyňský kout se sklokeramickou varnou deskou a troubou, digestoří, a vestavěnou chladničkou s mrazákem. Na podlahách je keramická dlažba a dvouvrstvé celodřevěné parkety. Eurookna dřevěná s izolačním dvojsklem doplněné dalšími plastovými okny, což uplne eliminuje dopravní hluk. Součástí bytu je sklep o velikosti 5,63m2.

Měsíční poplatky za služby 1.915,- Kč.

Dvě stě metrů od bytu se nachází tramvajová zastávka U Zvonu, a pak pouhé dvě stanice tramvají vás spojí s nákupním a zábavním centrem Nový Smíchov u stanice metra Anděl na trase B. V okolí je mnoho zeleně a park Klamovka. Automobilová dostupnost je zajištěna přímým nájezdem na nedalekém Andělu, kde vede Městský okruh ve Strahovskému tunelu.

Prohlídky koncovému zájemci po dohodě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu469730
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha35
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.