Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 78 m² bez realitkyKollárova, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Kollárova, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostorný byt 2+1 o velikosti 78 m2 v těsné blízkosti centra města v Kollárově ulici. Byt je po částečné rekonstrukci – nová plastová okna, plovoucí a dřevěné podlahy.

V bytě se nachází 3 místnosti - ložnice (18m2), obývací pokoj (36 m2) a prostorná kuchyně (18 m2). Koupelna s vanou a boilerem na teplou vodu je situována za ložnicí. WC je oddělené, přístupné z předsíně. V bytě se dále nachází komora. K bytu náleží prostorný sklep.

Vybavení bytu: plně vybavená kuchyňská linka (el. trouba, plyn.sporák, myčka, digestoř), dále knihovna, šatní skříň, psací stůl, pohovka a dvojlůžko. Další vybavení možné na základě dohody. Vytápění WAW.

Měsíční nájemné bez energií 10.000,- Kč, zálohy na služby (vodné a stočné, odvoz odpadu) 2 000,- Kč. Přepis energií na nájemníka. Kauce 10.000,- Kč.

Byt je vhodný jak pro studenty, tak pro rodinu. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost. V pěší vzdálenosti centrální autobusové nádraží, OC Plaza, centrální tramvajová zastávka.

Byt k okamžitému nastěhování.

We offer for long term lease a spacious flat 2+1 -78 m2 near citycentre in Kollárova Street. Flat is partly reconstructed-new windows, floor.

There are 3 rooms - bedroom (18m2), living room (36 m2) and kitchen (22m2). Bathroom with bathtub and boiler is behind the bedroom, toilet is separated.

In the flat is a small room as the chest or pantry. To the flat belongs a cellar.

Flat equipment: full equiped kitchen (electric oven, gas cooking stove, dishwasher), bookcase, wardrobe,writing desk, doublebed,sofa. Other equipment possible.

Gas heating WAW.

Monthly rent without elektricity and gas is 10.000,- Kč (current deposit for water,garbage) 2.000,- Kč. Deposit is 10.000,- Kč.

Flat is for students as wel as familie.There are all possible public facilities in the neighbourhood.Near is central busstation, shopping centre Plaza, tramstation.

It is possible to move in immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu469788
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha78
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.