Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+kk • 108 m² bez realitkyKe Smíchovu, Praha - Slivenec

Ke Smíchovu, Praha - SlivenecČástečně vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronajmu dvoupodlažní rodinný dům o dispozici 4+kk se zahradou o celkové výměře 836 m2, parkovací stání na pozemku. Jedná se o starší dům, který je průběžně udržován.

V přízemí domu se nachází vstupní hala, kuchyň včetně spotřebičů (el. sklokeramický sporák + trouba, digestoř, myčka, mikrovlnná trouba) + jídelna cca 18 m2 se vstupem na zahradu, obývací pokoj cca 20 m2 s krbovými kamny, malá koupelna se sprchovým koutem a WC, dále vstup do sklepa cca 18 m2.

Ze vstupní haly vede schodiště do patra, kde je ložnice cca 27m2 a pokoj cca 15 m2, koupelna s rohovou vanou a WC.

V domě je telefonní/internetová přípojka. Vytápění domu elektrickým kotlem. Energetická tř. G (bez en. štítku).

Cca 150 m od domu je autobusová zastávka, odkud jede autobus cca 5 min. k tramvajové zastávce na Barrandov nebo cca 20 min. na metro B Anděl. Dobrá dopravní dostupnost, nákupní možnosti a zároveň příroda v blízkém okolí.

Nájemné 23.000,- Kč/měsíc + poplatky cca 5.000,- Kč/měsíc. Vratná kauce 30.000,- Kč splatná při podpisu nájemní smlouvy. Nemám zájem o spolupráci s RK, děkuji!

Family house (3 bedroom + kitchen/dining room) for rent, with garden of total area 836 m2 + parking spaces on the plot. The house is older but duly kept.

On the ground floor there is an entrance hall, kitchen including appliances + dining room approx. 18 m2 with entrance to the garden, living room approx. 20 m2 and tiny bathroom with shower enclosure and toilet.

From the entrance hall a staircase leads to the basement approx. 18 m2 and/or to the first floor consisting of two bedrooms of approx. 27 m2 and 15 m2, bathroom with bathtub and toilet.

The house has a phone/internet connection installed. Electric heating. Energy class F.

Bus stop is 150 m far from the house, in approx. 5 min. you can reach Barrandov tram station, in 20 min. underground station B Andel. Reasonable road access, shopping and parks nearby.

The rent amounts to CZK 23.000,- a month + services approx. CZK 5.000,- a month. Deposit of CZK 30.000,- is due with the 1st payable rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu469867
Dispozice4+kk
Plocha pozemku836
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
VodaZ veřejného zdroje
Plocha108
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
RekonstrukceInteriér
OdpadVeřejná kanalizace

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.