Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 5+kk • 200 m² bez realitkyNa Lysinách, Praha - Hodkovičky

Rezervováno
Na Lysinách, Praha - HodkovičkyMHD 1 minuta pěšky • Výtah • Parkování • Garáž
Cena21 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 91 180 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jste extémně nároční na provedení bytu, řešíte detaily jako perfektní kamenické rohy, na milimetry sedící spáry, nemáte rádi nesymetricky obložené kuopelny ze zbytku obkladů, máte rádi promyšlenou inteligentní dispozii a nechcete platit zbytečně za m2 rozdělovacích chodeb na úkor prostoru, kde celý den žijete a bydlíte? Máte rádi klidnou lokalitu, les, ohniště, pocit vesnice, možnost perfektního sportovního vyžití, ale zároveň nechcete za Prahu a být zajatcem každodenního dojíždění a taxikaření děti?

Pak je tento úžasně chytře dispozičně řešený neskutečně vzdušný penthouse s terasou v úchvatné, klidné, zelené rezidenční lokalitě Hodkovičky s výhledem na blízký les, situovaný v nejvyšších dvou podlažích moderního bytového domu (ano bez sousedů nad vámi) střeženého bezpečnostními kamerami, v těsné blízkosti lesoparku a mateřské a základní školy, nedaleko golfového hřiště ideální byt pro vás a vaši rodinu.

Byt je mezonetového typu s obývací a kuchyňskou zónou a 33m2 terasou ve spodním patře a klidovou a pracovní zónou v horním (posledním) patře.

Spodní patro si zamilujete díky naprosto velkorysému otevřenému prostoru obývacího pokoje (72,11 m2) s kuchyní, jídelnou a vstupem na jižní terasu, s úžasnou světelností, která celé patro prostupuje. Kuchyně má výborné dispoziční řešení, kde pracovní zóna je schovaná v prostoru a nerušící výhledem z klidové obývací zóny a přitom na dosah jídelnímu stolu. Díky rolovací sluneční plachtě na míru je terasa místo která přirozeně v létě zvětšuje obývací plochu bytu a propojení s výhledem na společnou privátní zahradu. Ve spodním patře je dále koupelna s přípravou pro pračku a sušičku a předsíň s šatnou.

Z obývacího pokoje vede designové schodiště se skleněným zábradlím na schodišti a na galerii z jednoho (!) kusu skla s podsvícenými stupni do horního patra, kde je hlavní ložnice s en-suite koupelnou, pokoj s koupelnou, pokoj a galerie, která může sloužit jako herna případně pracovna.

K vysoce kvalitnímu vybavení bytu patří třívrstvá dubová podlaha Scheucher, prémiového třídění bez žádných suků, velkoplošná italská dlažba a celoplošné obklady Cerdisa od podlahy ke stropu, sprchový kout bez žádných vaniček a bariér oddělený designovým sklem bez kovových nevzhledných prvků, dřevěná francouzská okna, vyhřívané podlahy ve spodním podlaží a koupelnách včetně sprch, bezpečnostní vstupní dveře Sherlock třetí bezpečnostní třídy. Dílenské zracování nemá žádné kompromisy, obklady a dlažby na každé stěně jsou řezány vodním paprskem symetricky na plochu, nikde nejsou žádné nevzhledné dořezy. Obklady jsou položeny na perfektní kamenické rohy bez levných zakončovacích lišt. Na terase je italská samonosná keramická dlažba na terčích položena na 3mm spáru. Schodiště a galerie má zábradlí z jednoho jediného kusu skla a nikoliv tak jak je dnes běžné u většiny developerů z několika kusů. Dílenské zpracování je bez kompromisu a vymikající se současným stranadrdům. K bytu patří sklep a lze přikoupit až 4 garážová stání.

Co dělá tento byt úžasnou koupí je naprosto úžasná tichá lokalita pražských Hodkoviček plná krásných prvorepublikových vil, s blízkostí lesoparku a Golf & Country Clubu Hodkovičky, lanového centra a cyklostezky. Sami majitelé zde bydlíme a nedá na lokalitu dopustit. Zajeďte si lokalitu navnímat nebo si přečtěte krásný článek zde: https://www.idnes.cz/bydleni/na-navsteve/hodkovicky-bydleni-v-praze-dobra-adresa.A170227_151433_dum_osobnosti_web

V areálu bytového domu je privátní zahrada s dětským hřištěm pro rezidenty včetně 5m trampolíny shlédnutelná plně s terasy bytu a bez možnosti odejití malých dětí na ulici.

Pokud máte jednání v centru a nechcete rešit parkování je zde rychlé autobusové spojení na metro Kačerov nebo na nádraží Braník a tramvaje do centra.

Navíc zde máme nadstandardně fungující SVJ včetně společných akcí na privátní zahradě.

Interiér 168,24 m2, terasa 31,92 m2, sklep 8m2.

Are you crazy on meticulous details, do you notice uneven laid out tiles, 90 degrees connection without any metal elements, just tiles, do you like clever though trough disposition and not willing to pay for square footage of dividing halls to the account of living area, where you spend most of the day with your family? Do you like calm peaceful location, forest, picnic area, feeling of countryside, ability to perform outdoor activities and sports, but not willing to sacrifice the comfort of living in Prague and be tied to spending your precious time in traffic jams and taxi kids to Prague?

If yes, then this cleverly laid out disposition of the airy and sunny penthouse in the superior, calm, green residential location of Hodkovičky with the view to forest situated on the last two floors (yes, without any neighbors on top of you) surveilled by security cameras, with nearby forest, kindergarden, elementary school and golf course is ideal flat for you and your family.

The flat is designed on the two floors with living and kitchen area on the lower level and calm and work zone on the higher (last) floor.

You will fall in love with the generous open-plan living room (72.11 m2) with a kitchen, dining room, and entrance on the south-facing terrace with amazing brightness. The kitchen area is cleverly designed with the working areas hidden behind the corner not visible from the sofa, but super close to dining table. Thanks to rolling up sun canopy designed specifically for the flat is the terrace extension of the living room and connection with the outdoor air and view of the private garden. On the lower level there is also a bathroom with preparation for washing machine and dryer hallway. with closets.

Contemporary design staircase with illuminated steps connects the living room with the upper floor, which offers a master bedroom with en-suite bathroom, two children's bedrooms, a shared bathroom, and a gallery, which can be used as an playing area for kids or working office.

High quality equipment includes Scheucher three-layer oak floorboards of superior 18 cm width without any knots; premium XXL Cerdisa tiles dimensioned as floor-to-ceiling pieces (bathrooms and kitchen), basin-less rain showers with inclined floors, French and simple wooden windows, heated floors throughout the lower floor and in all the bathrooms including showers, Sherlock 2nd grade security door. Kitchen, closet and bathroom furniture are custom made, featuring a simple minimalist design. 20 mm thick Supergress Italian tiles are used on the terrace. The building is guarded by security cameras. All tiles are laid symmetrically with each being cut to have all pieces on wall and floors with the same dimension. Glass railings on the staircase and gallery are both cut from single piece of glass and not several pieces as it is common in other projects. The purchase price includes a cellar; up to 4 parking spaces in the underground garage are available at extra cost.

What makes this flat stunning buy is the extraordinarily quiet location of Hodkovičky, full of superb first republic's villas, nearby forest, Golf & Country Club Hodkovičky, climbing center and a bicycle/inline path running along the river. We, the owner, live here and we love it here. Come and feel the location or read the article about Hodkovičky: https://www.idnes.cz/bydleni/na-navsteve/hodkovicky-bydleni-v-praze-dobra-adresa.A170227_151433_dum_osobnosti_web

The complex features a private green garden with a playground, available only for the residents and their guests with 5m trampoline with no ability of the kids to go to streets.

If you have meeting in the center of the Prague and do not want to solve parking, there is a bus stop with connections to the Kačerov metro or Braník railway station with direct tram lines to the center.

Quality living is underpinned by perfectly run flat owners association with several common activities thorough the year in the private garden.

Interior 168.24 m2, terrace 31.92 m2, cellar 8 m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu469932
Dispozice5+kk
Dostupné od4. 11. 2020
Podlaží4
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha200
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Parkování
Garáž
Sklep
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa Lysinách
🚶 134 m (2 min)
PoštaPraha 418
🚘 2 162 m (4 min)
ObchodBilla
🚘 1 793 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚘 2 162 m (4 min)
RestauraceU Motýlka
🚘 1 132 m (2 min)
LékárnaBenu
🚘 1 248 m (3 min)
Škola
🚶 338 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Jílovská
🚘 1 576 m (3 min)
Sportoviště
🚘 1 303 m (2 min)
Hřiště
🚶 146 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.