Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 400 m² bez realitkyDomašice, Tuhaň - Domašice, Liberecký kraj

Domašice, Tuhaň - Domašice, Liberecký kraj
Cena2 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 026 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


prodej RD v Domašicích, okres Česká Lípa.

Prodej velkého RD s pozemkem v obci Domašice, v osobním vlastnictví.

V RD byla započata rekonstrukce domu. Byly instalovány nové rozvody elektřiny, vody a odpadů. V podkroví je vybudována nová vestavba a to včetně všech rozvodů. V přízemní části RD jsou nová dřevěná okna s vakuovým sklem. Za domem je postavena nová kotelna s komínem a jsou tam přivedeny elektrické rozvody. Součástí prodeje je i kompletní projekt na ČOV (čistička odpoadních vod), samotná ČOV je součástí prodeje, ale není instalovaná. Do domu je přiveden obecní vodovod a v současné době jsou odpady vyvedeny do septiku. K RD přináleží samostatná velká stodola. Zahrada je situovaná za RD. Pozemek je oplocen.

Samotný RD o půdorysu velkého písmene „L“ se sestává ze dvou polovin, kdy jedna polovina prošla nedokončenou rekonstrukcí a druhá nikoliv. V rekonstruované části je vstup do domu samostatným vchodem a chodbou s novými elektrickými rozvody a omítkami. V současné době je zde instalovaný kotel UT na uhlí. V celém domě je instalované ústřední topení s kotlem na tuhá paliva.

Z chodby se vchází do předpřipravené kuchyně.. V kuchyni jsou připraveny všechny potřebné rozvody, tedy voda, elektřina a odpady na kuchyňskou linku a standardní spotřebiče. Podlaha je betonová, připravená pokládku podlahy. Stropní podhled je osazený konstrukcí na sádrokarton, který je z necelé ½ instalovaný. Z kuchyně vedou nové dřevěné dveře do předzahrádky a jsou zde nová okna.

Průchodem se vstupuje do velkého sálu. Zde jsou opraveny všechny zdi a to včetně omítek a nových elektrických rozvodů. Je zde i připravený komínový vstup na krb. Strop je osazený sádrokartonem po celé výměře stropu. Také zde jsou zcela nová dřevěná okna a jsou zde k instalaci připraveny nové dřevěné posuvné dveře o velikosti 3 x 4metry pro možnost přímého východu na zahradu.

Nad sálem je zcela zrekonstruované podkroví. Je zde nově položená dřevěná podlaha, stěny jsou kryty sádrokartonem a dřevěné konstrukce jsou napuštěny ochrannými roztoky. Je zde vybudována samostatná koupelna s toaletou. Zařizovací předměty nejsou nainstalovány. Ve střeše jsou umístěna zcela nová střešní okna.

V druhé polovině RD, kde neproběhla rekonstrukce se nachází v I.NP samostatná koupelna s toaletou. Po schodišti se vchází do II.NP, kde jsou čtyři samostatné pokoje se společnou halou a malou komorou. Nachází se zde i druhé uzavřené schodiště do půdního prostoru. Do této části domu jsou vyvedeny všechny potřebné elektroinstalace a jsou připravené pro roztažení po této polovině domu.

Pozemek je tvořen uzavřeným dvorem, na který je vstup ze zadní části domu a také vjezdovou branou. Dvůr uzavírá samostatně stojící velká stodola. Ze dvora se vchází do zahrady, na kterou lze vstupovat v případě instalace posuvných dveří ze sálu RD. Na zahradu je i samostatný vstup branou, která je umístěna u cesty, která vede okolo domu.

Obec Domašice je vzdálena 26km od České Lípy. Do obce zajíždí linkový autobus. Dům je samostatně stojící na velmi klidném místě na hranici chráněného území Kokořínsko. V bezprostředním okolí jsou souvislé lesní porosty s loukami a také několik hradních zřícenin. Dostupnost osobním automobilem i hromadnou dopravou je po celý rok zcela bezproblémová.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu47004
Dispozice7+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha400
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.