Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 126 m² bez realitkynáměstí Přátelství, Praha - Hostivař

náměstí Přátelství, Praha - Hostivař
Měsíční nájemné26 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


PRODEJ za 7.500 000 i PRONÁJEM 26 000kc /mes

Prodej nebytového prostoru o výměře 124 m2, situovaného v přízemí bytového domu v rezidenční části pražské Hostivaře, pouhých pár kroků od zastávky MHD se spojením 6 minut na stanici metra linky C - Opatov. Prostory nabízí různé možnosti využití, například jako lékárna nebo kadeřnictví. K vybavení patří dlažba, velkoplošná plastová okna, ústřední vytápění, sádrokartonové příčky. Lokalita nabízí výbornou dopravní obslužnost, mj. i díky blízkým napojením na Jižní spojku a dálnici D1. V blízkém okolí se nachází parkoviště, supermarket, klinika a restaurace.Interiér 102 m2.

------------------------

Nabízíme k pronájmu nebytové prostory o celkové ploše 124 m2, Praha 10 - Hostivař. Jedná se o přízemní prostory v novostavbě. Na podlahách dlažba. K dispozici kuchyňka. Prostor se nachází na velice frekventovaném místě, nedaleko zastávky autobusu. K dispozici skládek, klimatizace. Zabezpečeno alarmem. Volný ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu470047
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha126
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.