Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 7+1 • 400 m² bez realitkyVostrého, Praha - Braník

Vostrého, Praha - Braník
Měsíční nájemné70 000 Kč

+ Poplatky za služby8 000 Kč
+ Vratná kauce70 000 Kč


Dům je třípodlažní s celkovou užitnou plochou cca 410 m2 a zahradou o velikosti 850 m2.Dům byl kolaudován v r. 1994.

V přízemí se nachází chodba, obývací pokoj s krbem(25 m2)a francouzskými okny, ložnice(30 m2), ložnice (17 m), , koupelna s WC ,prostorná prádelna s výstupem na zahradu, technické zázemí( nový kotel na plyn Vailant s bojlerem ) a vstupní hala se šatnou .Přízemní místnosti mají samostatný vchod a lze je využít i k bydlení pro návštěvy.

V prvním patře je veliký prostorný obývací pokoj opět s krbem (110 m2)a francouzskými okny, moderní, nová kuchyň (vybavená všemi spotřebiči) spojená s proskleným jídelním koutem s výhledem do zahrady, veliká pracovna(37 m2), menší pracovna (17 m), záchod a terasa situovaná u obývacího pokoje.

V podkroví se nacházejí 4 ložnice(18,19,18 a 10 m2) a 2 nově vybudované koupelny s masážní rohovou vanou a masážním sprchovým koutem(14 m2 a 6 m2).

K domu náleží samostatná garáž s dálkovým ovládáním pro 2 auta s možností stání třetího auta v zahradě.Zahrada je udržovaná s parkovou úpravou.bude na jaro dobudována kobercová tráva s automatickou závlahouV zadní části zahrady je nově vybudován venkovní bazén se zakrývací plachtou a zahradním sezením.Dům je chráněn elektronickým signalizačním zařizením napojeným na mobilní telefony(možno napojit i na pult centrální ochrany), vybaven domácím videokamerovým systémem propojeným s televizí, satelitním systémem a celkovým rozvodem telefonu a počítačové sítě.Podlahová krytina je tvořena do třešně laděnou dřevěnou podlahou a do barvy laděnými rustikálními dlaždicemi a v celém domě jsou nová okna s rastry a venkovními roletami.

V blízkosti domu se nachází několik anglických škol i školek a ve velmi dobrém dosahu je i francouzské lyceum v Drtinově ulici na Praze 5. Nejbližší metro je na Budějovické cca 5 min autem.Na Budějovické se nachází také nákupní centrum se supermarketem Delvita. V současné době nově otevřeno veliké nákupní středisko „Plaza Novodvorská“ se 100 obchody,5 kinosály,restauracemi, supermarketem Tesco a velikým parkovištěm.Toto je pouhé 2 min autem od domu a lze tam dojít i pěšky jako procházka lesem.Dostupnost do centra je cca 10 min na Václavské náměstí.

Měsíční nájem je 75.000,-Kč plus poplatky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu470074
Dispozice7+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha400
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.