Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 98 m² bez realitkyKamenická, Praha - Holešovice

Kamenická, Praha - HolešoviceVybaveno
Cena9 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 42 854 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nový půdní byt 3+kk/Balkon se nachází v ulici Kamenická, cca 60 metrů od Letenských sadů a 600 metrů od parku Stromovka. Byt byl vybudován novou vestavbou v roce 2010 včetně proskleného výtahu a je orientován na východ a západ. Samotný dům je cihlový a zatím prošel částečnou rekontrukcí (střecha, sklepy, rozvody vody, elektřiny a stoupaček), v tuto chvíli chybí rekontrukce fasády. Jedná se o klidný a světlý byt s dostatkem soukromí s nerušeným výhledem z obývacího pokoje a balkonu do dálky na horizont.

Byt, užitná plocha 98m2, byl celkově postaven v nadstandardním provedení (celodřevěnné parkety, dřevěné dveře i zárubně, eurookna, kvalitní kuchyňská linka značky Nobilia se spotřebiči Siemens). Velkou předností bytu jsou nadstandardně vysoké stropy, v hlavní místnosti 5m, v pokojích cca 4m, které jsou prosvětlené druhou řadou střešních eurooken.

Byt se skládá z hlavního obytného prostoru s kuchyňským koutem, dětským pokojem, ložnicí, šatny, samostatné toalety, koupelny se sprchovým koutem a dále rohovou vanou, předsíní a balkonem s krásným výhledem posazeným do vnitrobloku domu. Byt má samostatný plynový kondenzační kotel zajišťující topení a ohřev teplé vody.

Největší předností bytu je umístění velké obývací místnosti a balkónu do vnitrobloku, kdy je z každého okna vidět nádherný výhled a tímto umístěním je i zaručený klid, a to i přesto, že se nacházíte pár kroků od Letenských sadů nebo 10 minut přímo do centra města. Zároveň dům má k dispozici uzavřený dvůr s dětským hřištěm a grilem, se zákazem venčení psů.

Z pohledu dopravní dostupnosti se byt nachází cca 200 metrů od tramvajové zastávky s dostupností 5 minut na metro A (stanice Hradčanská) nebo na metro C (stanice Vltavská). Dostupnost do centra je cca 10-12 minut pěšky. Parkování je k dispozici v modrých zónách, pro návštěvy u Technického muzea (cca 150m). V blízkém okolí jsou školky, školy, 3 dětské hřiště (v Letenských sadech a ve Stromovce), několik domácích kaváren, vyhlášené restaurace, lékaři pro děti i dospělé, Finanční úřad P7, Městský úřad P7, pošta, potraviny i drogerie.

New attic flat 3 + kk / Balcony, usable area of 98 square meters. The apartment is located on the street Kamenica, about 50 meters from Letna park and 600 meters from the park Stromovka. The apartment was newly built in 2010 together with a glass elevator and it is oriented east and west. The house is brick, and went thru a partial reconstruction (roof, cellars, water, electricity and drain pipes), at this moment it is waiting for the exterior renewal.

The apartment was fully built in luxury design (all-wooden floors, wooden doors, quality kitchen with Siemens appliances). The big advantage of the apartment are high ceilings, in the main room 5m, and about 4m in the individual rooms, which are lighted by a second row of windows.

The apartment consists of a main living area with kitchen, childrens room, bedroom, dressing room, separate toilet, bathroom with shower and bath, hallway and balcony with beautiful view into the courtyard of the house. The apartment has a separate gas boiler providing heating and hot water. The house has an enclosed courtyard with a playground.

In terms of accessibility it is located about 200 meters from a tram stop from where it takes around 5 minutes to metro A (Hradcanska station) or metro C (Vltavska station). Access to the center is about a 10-15 minute walk. Parking is available in blue zones, the visitors can use paid parking near the Technical Museum (150m). In the near vicinity you can find kindergartens, schools, 3 playground (in Letna park and Stromovka), several cafes, gourmet restaurants, doctors for children and adults, Tax Office, municipality for Prague 7, post office, grocery and drugstore.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu470342
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha98
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.