Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyNad Akcízem, Praha - Ďáblice

Nad Akcízem, Praha - ĎábliceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


PRONÁJEM BYTU 2+KK (64,5m2), BALKÓN, SKLEP + možnost GARÁŽ. stání

RK A MAKLÉŘI NEVOLAT A NEPSAT SMS! Děkujeme za pochopení.

INZERÁT JE PLATNY AŽ DO JEHO ODSTRANĚNÍ. BYT je VOLNÝ K NASTEHOVÁNÍ AŽ OD 1.11.2018, prohlídky možné po předchozí tel. dohodě ke konci října.

PRONÁJEM BYTU 2+KK (64,5m2), BALKÓN, SKLEP + možnost GARÁŽ. stání za 500Kč– cihlová novostavba, ul. Nad Akcízem, Praha 8.

PRONÁJEM PŘÍMO od MAJITELE bez RK!

Nájem: 16000 Kč + zálohy služeb (3300Kč, voda, topení, odpad, údržba, spol. prostory). Vlastní spotřebu elektřiny platí nájemce sám. Podmínky: Vratná kauce ve výši 35 000 Kc (vratná kauce se skládá současně s prvním nájmem a poplatky v hotovosti při podpisu nájemní smlouvy, nekuřáci.) Byt vhodný pro jednotlivce, páry nebo i malé rodiny. Preferujeme dlouhodobý pronájem.

Nabízený byt se nachází v pěkné lokalitě v Ďáblicích naproti starší řadové zástavbě domků. Poblíž Ďáblického háje. Výborná dostupnost MHD, cca 25min. do centra města!

Byt je ve 2. NP s výtahem, orientace na JIH (slunný byt). Bezpečnostní vstup. dveře, tel. vrátný.

PŘEDSÍŇ 7,8m2 s dlažbou a místem až na 2 volně stoj., vybaveno novou vestavěnou skříní INDEKO. , halogenové strop. osvětlení.

OBÝVACÍ POKOJ+KK 24,4m2 s plov. podlahou a kuchyňským koutem (dlažba) od zn. INDECO s vestavěn. spotřebiči Elektrolux: myčka, el. sporák, trouba, mikrovlnná trouba, velká lednice s mrazákem, nerez digestoř. Stropní světlo OSMONT. Přípojky na TV,SAT,rádio,tel,internetová přípojka ethernet. Příprava na 2 stropní světla. Velká francouzská okna (se žaluziemi) a výstupem na BALKÓN 9,8m.

LOŽNICE 13,3m2 s plov. podlahou, strop. světlo OSMONT. Přípojka na TV,SAT,rádio. Velké francouzské okno (se žaluziemi) a výstupem na balkón. Dveře do ŠATNY 3,8m2, strop. světlo OSMONT.

KOUPELNA(vč.WC)5,4m2,v nejvyšší výbavě od zn.Hansgrohe;,velká rohová vana. Skříňka se zrcadlem a světlem. Halogenové stropní osvětlení. Podlahové el. vytápění dlažby AEG. Žebřinový radiátor. Kout s přípojkou na pračku.

K bytu náleží SKLEP 2,4m2. Možnost pronájmu GARÁŽ. stání za 500 Kč k nájmu. V případě nezájmu o stání bude nabídnuto jinému zájemci v domě k pronájmu a nebude možné jej již dopronajmout.

Prohlídky po tel./e-mail domluvě přímo s majitelem!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu470423
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 11. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.