Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 33 m² bez realitkyK Haltýři 24, Praha - Troja

K Haltýři 24, Praha - TrojaVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce14 000 Kč


Pronajmu hezký byt 1 +kk v novostavbě (cihlový dům) v atraktivní lokalitě Velká skála, Praha 8 Trója. Byt je zařízen (kuchyňská linka se spotřebiči, vestavěné skříně, rozkládací pohovka, plovoucí podlaha). V koupelně je nový sprchový kout, pračka k dispozici. Byt má balkon na JZ . Plocha cca 35m i s balkonem , 2.NP. Možnost internetového připojení – UPC (cca 400 Kč). Cena 11 000 Kč + 1600 Kč poplatky (záloha na vodu, teplou vodu a teplo) a elektroměr přehlašuji na nájemníka, elektřinu tedy hradí dle své spotřeby přímo PRE (odhadem 500 Kč)

Výborná dostupnost MHD ve dne i v noci - 2 zastávky od metra C - Kobylisy. Bezproblémové parkování na ulici. K nastěhování ihned.

I rent a nice flat in a new, nice area ( brick house) Velka Skala, Prague 8 - Troja. Flat is furnished ( kitchen with equipment, oven, build - in wardrobes, folding sofa, floating floor). In the bathroom is new shower bath, washing machine available. Flat is with balcony (35m2 together). Flat is oriented on south-west and have cellar in next house. Possible of internet connection by UPC.

Price 7 500 CZK + 2 000 CZK disbursements (deposit for water, hot water and heating) and electrocity is paying directly to PRE (estimate 500 CZK - electric meter will be on tenants name).

Excellent connection by public transport. Only two stops by bus from metro (tube) Kobylisy, line C. Parking on the street no problem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu47046
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od1. 3. 2020
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha33
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.