Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 73 m² bez realitkyNáplavka, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Náplavka, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena3 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 328 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej cihlového bytu 3+1 o celkové ploše 73,75 m2 v OV na Starém Brně.

Byt byl pod vedením architekta zrekonstruován s důrazem na kvalitu provedení a nadčasovost (nové dubové parkety, eurookna, odpady, rozvody elektřiny, koupelna a WC (zvlášť), kuchyně včetně vybavení, dveře, nábytek na míru), nejsou tedy nutné žádné dodatečné investice. Je zde dostatečné množství úložných prostor (vestavné skříně, komora), takže jej není třeba vybavovat dalším zařízením a působí velmi vzdušným dojmem. Po rozumné dohodě je možné v bytě ponechat naprostou většinu vybavení. K bytu náleží sklep o velikosti 4 m2. Detaily na fotografiích nebo během osobní prohlídky.

Velikou výhodou jsou strategická poloha blízko centra města a umístění v lokalitě rostoucí na hodnotě. Byt je umístěn ve 3. podlaží domu s 12 jednotkami, který je po povedené revitalizaci z roku 2015 (bez úvěru!). V domě je zánovní výtah a jsou k dispozici společné prostory - kočárkárna, kolárna a prádelna. V příštím roce se počítá s dokončením oprav vnitřních prostor (ve FO je už naspořena většina prostředků). Kotelna (ohřev vody, vytápění) v domě, sítě O2, UPC, Netbox. Sousedské vztahy na velmi dobré úrovni.

Parkovat lze ve vnitrobloku za domem, kde bude v průběhu roku podle záměru MČ Brno-střed zrekonstruován povrch. V případě zájmu lze však i postoupit současný pronájem garáže přímo u domu (ve vlastnictví města) o velikosti 19 m2.

Nabízíme i očekáváme slušné, férové a vstřícné jednání.

RK nevolat, nemáme zájem o spolupráci!

Nice 3+1 apartment with a total area of ​​73.75 square meters in private ownership in Staré Brno.

The flat was renovated by the architect, with an emphasis on quality and timelessness of design (new oak parquet floors, wooden windows, waste, electricity, bathroom and WC (separately), kitchen (including equipment), doors) and are therefore not needed any additional investment. There is a suitable amount of storage space (built in wardrobes, pantry), so it is not necessary to equip by other furniture and has a very airy feel. After a reasonable agreement is possible to left the vast majority of the equipment. The cellar 4 m2. Details on photographs or during personal searches.

The great advantage is the strategic location close to the city center location and the continuously growing value. The apartment is located on the 3rd floor of a building with 12 units, which after revitalization in 2015 (without loan!). The house is equipped by newish elevator and there are common areas (bikes and laundry). In 2018 should be completed repairs of the interior (most of money is in the fund already). Boiler room (hot water, heating) in the house, networks - O2, UPC, Netbox. Neighborly relations at a very good level.

You can park without too much trouble in the courtyard behind the house, where it will be during the year (according to the intention of Brno-střed) reconstructed pavement. In the case of interest is possible to leave the current rent of garage (owned by the city) about the size of 19 m2.

We expect and offer sensible and friendly negotiations.

Real estate agencies, pls do not waste your (and our) time, we are not interested in cooperation!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu470481
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha73
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.