Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 67 m² bez realitkyHolubice - Holubice, Jihomoravský kraj

Holubice - Holubice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena2 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 655 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji novostavbu bytu- ateliéru 1+kk ( také s možností komerčního využití ) ve vyhledávané klidné lokalitě Holubice u Brna -"Na Vyhlídce". Jedná se o ateliér- byt (cihla) o celkové ploše 67 m2,který se nachází v přízemí zatepleného bytového domu, s krásnou velkou terasou 12 m2 s přímým vstupem z ulice.Další vnitřní vchod je možný z domu přes speciální bezpečnostní dveře z chodby .Ve velmi prostorné obytné části ateliéru je instalována kuchyňská linka (Nobilia) se zabudovanými el. spotřebiči Siemens.Tento velký čtvercový půdorys zde poskytuje značnou variabilitu v možnostech úprav a změn dispozice prostoru ateliéru. Zázemí tvoří samostatná místnost s extra umístěnou toaletou,sprchovým koutem (Hüppe /Grohe),umývadlem a místem pro pračku a sušičku.

Kromě uvedeného vybavení (kuch.linka) je ateliér nabízen bez dalšího zařízení. V prodejní ceně je zahrnuto jedno 3.5m široké parkovací stání 16m2 přímo před domem a také velice prostorná garáž se skladovým prostorem přímo v domě, ktera je zajištěna automatickými vraty.

Dřevěná EURO okna s izolačním trojsklem, vnitřní dveře s obložkovou zárubní, plovoucí podlaha .V celém prostoru jsou provedeny okrasné stropní profily/moldingy a decentní malba.Ateliér,terasa,parkovací místo a garáž jsou v osobním vlastnictví a ihned k nastěhování.Veškeré vybavení je v nadstardantní kvalitě.

Tento ateliér-byt „Na Vyhlídce“ s možností bydlení i podnikání se nachází v Holubicích. Obec Holubice je vzdálena pouze 10 km od okraje města Brna a je výborně dopravně dostupná po dálnici nebo souběžné komunikaci. V Holubicích naleznete občanskou vybavenost a dopravní obslužnost systémem IDS.Vážné zájemce prosím pouze o e-mailové spojení,za které předem vřele děkuji.

Energetická náročnost dle PENB – B, 54,7 kWh/(m2.rok). Velice výhodné měsíční výdaje (Kč 1726).

IHNED K NASTĚHOVÁNÍ !

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu470489
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha67
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.