Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 31 m² bez realitkyValentova, Praha - Chodov

Rezervováno
Valentova, Praha - ChodovVybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby4 490 Kč


Nabízíme Vám k pronájmu krásný, zrekonstruovaný a zcela nově zařízený byt 1+kk o velikosti 31m2. Byt se nachází v klidné lokalitě, v 9 patře dvanáctipatrového zrekonstruovaného a zatepleného domu.

Je situován kousek od Chodovské tvrze. V těsné blízkosti domu je autobusová zastávka. Na dohled, pár minut chůze, je zastávka metra Opatov a o kousek dál se nachází Nákupní centrum se stanicí metra Chodov.

Byt o celkové ploše 31m2 má velmi praktickou dispozici – vstupní chodba, koupelna s oddělenou toaletou, obytná místnost rozdělená na obývací a ložnou část, samostatný kuchyňský kout.

Byt má velmi dobře a efektivně řešené velké úložné prostory (prostor pod postelí, ve schůdkách u postele, vestavěné skříně ke stropu vyrobené na míru). Na podlaze je nové lino a dlažba. V koupelně podlahové topení.

Byt je zcela vybavený – úložné skříně, letiště, rohová rozkládací sedací souprava, menší obývací stěna, konferenční stolek, jídelní barový stůl se židlemi, kuchyňská linka se spotřebiči včetně elektrické trouby s plotnami, lednice, nádobí i s hrnci, varná konvice, plastová okna se žaluziemi, bezpečnostní vstupní dveře, dálkové ústřední topení. Pračku je možné dodat. K bytu náleží sklepní kóje.

Parkování před domem je bezproblémové. V těsné blízkosti je možnost využití hlídaného parkoviště. Možnost připojení k internetu a kabelové televize.

V okolí je kompletní občanská vybavenost: školka, škola, lékař, supermarket, obchody. Nedaleko od domu se nachází nově vybudovaný plavecký stadion a hned vedle sportovní centrum. Je zde spousta možností k trávení volného času.

Byt je volný, k nastěhování ihned. Čeká na svého prvního nájemníka.

Prosíme nekontaktovat RK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu470529
Dispozice1+kk
Podlaží9
Typ budovyPanel
Plocha31
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.