Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 68 m² bez realitkynábřeží Svazu Protifašistických bojovníků, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský kraj

nábřeží Svazu Protifašistických bojovníků, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský kraj
Cena990 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 199 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt 2+1 v družstevním vlastnictví o výměře 68 m2.

Prostorný a slunný byt s výhledem na Beskydy, podlahovou plochou 68 m2 se nachází v 4.NP / 4 NP revitalizovaného cihlového domu, parkování před domem, za domem se nachází nádvoří se zelení a odpočinkovou zónou. K bytu náleží uzamykatelný sklepní prostor s podlahovou plochou 5 m2. Byt je v původním stavu vhodný k rekonstrukci dle představ nového majitele. V pokojích parkety, jinak lino, v oknech žaluzie. Možnost rozšíření bytu o podkroví.

Dům prošel revitalizací v tomto rozsahu – rekonstrukce sklepů, nové elektro rozvody ve sklepech, vchodové dveře, schránky, výměna oken za dřevěné EUROOKNA, rekonstrukce střechy včetně výměny krytiny, nové elektro rozvody v celém domě, nové rozvody vody a odpadů v plastu.

Velice dobrá dostupnost MHD. V blízkosti jsou obchody, lékárna, zdravotní středisko ( Fakultní nemocnice Ostrava ), základní škola i školka. Letní koupaliště Poruba 1,8 km.

Pro podrobnější informace o nemovitosti, nebo pro domluvení přesného termínu prohlídky mě neváhejte kontaktovat kdykoliv.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu470571
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha68
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.