Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyArchangelská, Praha - Vršovice

Rezervováno
Archangelská, Praha - Vršovice
Cena5 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 011 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


ZKOLAUDOVANO! Nabízíme prodej bytu 2+kk ve 2. podlaží s balkonem v rezidenci ve vyhledávané lokalitě na rozhraní Vinohrad a Vršovic na Praze 10. Plocha 55,83 m2 + 6,52 m2 balkon.

Projekt se soukromou zahradou ve vnitrobloku osloví především zájemce, kteří chtějí žít v blízkosti centra, ale zároveň požadují kvalitní a praktické bydlení, které se vymyká zažitým konvencím a drží krok s moderními trendy. V projektu mysleli i na odpovědnost vůči životnímu prostředí a zařadili technologie, jako například zavlažování společné zahrady ze zásobníku dešťové vody na střechách, možnost nabití elektromobilu v garážích domu nebo integrovaná tepelná čerpadla pro mechanickou výměnu vzduchu v bytech s rekuperací vzduchu. V blízkém okolí se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost - nákupní centrum Eden, restaurace i sportoviště. V docházkové vzdálenosti se nachází několik školek, základních i středních škol, a pouhých deset minut jízdy hromadnou dopravou je areál Fakultní nemocnice. Samozřejmostí je i široká nabídka garážových stání, které nabízíme za cenu 290 000 Kč včetně DPH. http://crestyl.com/brochures/cs/4blok#page/1

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu470609
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha62
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.