Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 66 m² bez realitkyŠafaříkovy sady, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Šafaříkovy sady, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Pronájem nového krásného bytu 2+kk / 65 m2/ s velkým balkonem / 5 m2/ v novostavbě Palác Ehrlich, Šafaříkovy sady 7, v centru Plzně. Byt se nachází v 7. NP moderního bytového domu s výtahem a recepcí non stop službou. Je vybaven kompletně zařízenou novou kuchyní s kombinovanou lednicí s mrazákem, sklokeramickou varnou deskou, troubou, myčkou a digestoří. V designové koupelně je vana s toaletou. V každém pokoji lze využívat přípojku na internet, TV a klimatizaci. Součástí ceny pronájmu je sklepní kóje.Možnost pronájmu jednoho garážového stání za 1000,- Kč/měs. Cena nájmu 13 tisíc Kč za měsíc, zálohy na vodu, topení a služby jsou 4 tisíce Kč + elektřina. Kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu. K nastěhování ihned.

The apartment is situated in the centre of Pilsen, Šafaříkovy sady 7, in the house Palác Ehrlich. It has 66 m2, it is fully furnished, the kitchen is equipped with fridge, freezer, dishwasher, electric oven, induction cooktop and hood. The kitchen is part of the living room, where is TV, SAT, internet and air conditioning. The apartment has two rooms. In the Bathroom there is a bath and toilet. A balcony of the area 5 m2 is situated in east of the house. Possilibity rent the 1 parking for 1.000,- CZK / month..

Price: 13.000,- CZK / month + 4.000,- CZK service, heating, water. Electricity - payment separately.

Deposit: 13.000,- CZK.

Available immediately

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu470689
Dispozice2+kk
Podlaží7
Typ budovyCihla
Užitná plocha66
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.