Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 5+kk • 150 m² bez realitkyBystřec - Bystřec, Pardubický kraj

Bystřec - Bystřec, Pardubický krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Dlouhodobý pronájem moderního velkopodlažního bytu cca 150m2 v prvním patře rodinného domu se samostatným vchodem. Ideální pro rodinu s dětmi. K dispozici rozlehlá zahrada, 2 parkovací místa před domem, případně další za domem. V přízemí bydlí majitel domu - rodina s tříletým dítětem, zahrada je společná. Byt momentálně prochází rekonstrukcí, dokončen by měl být v polovině června 2018, proto ještě nejsou k dispozici fotografie interieru. Prohlídky jsou možné už teď. Vybavení: kuchyňská linka - indukční varná plotna, trouba, myčka nádobí, malá lednička s mrazákem. Koupelna: vana, umyvadlo, sprchový kout, 2x oddělené WC. Sušárna na prádlo může také posloužit jako další oddělený pokoj. Ostatní nábytek, jako např. postele, můžeme bezplatně zapůjčit z našich zdrojů, ale jde o starší kusy. Z technologií je k dispozici automatické vytápění společné pro oba byty, rekuperační větrání, které zajišťuje trvale čerstvý vzduch bez otevírání oken a ztráty tepla, internet drátem do každé místnosti, wifi, domácí počítačová síť, anténní rozvod. Dům stojí v klidné lokalitě, kde není téměř žádný provoz. Do přírody je to doslova pár kroků, jsme na začátku údolí Čenkovice v Orlických horách. V zimě jsou tu k dispozici sjezdovky a běžkové tratě, v létě lesy, kola, na podzim houbaření. Jsme region s nejnižší nezaměstnaností, je tu po okolí hodně moderních továren a obrovská poptávka po pracovnících. V obci je škola, školka, zdravotní středisko + výborná zubařka.

Tel.: +420 603 533 909

Realitní makléři nevolat, nepotřebuji vás.

Long-term rental of large modern apartment about 150 square meters on the first floor of the house with separated entrance. Ideal for family with children. Available large garden, 2 parking spaces in front or behind the house. On the ground floor lives the owner of the house - a family with two-year old child, the garden is common. The apartment is currently undergoing renovations, should be completed in mid-June 2017, therefore there are not available photos of the interior yet. Guided tours are available now. Facilities: kitchen - induction hotplate, oven, dishwasher, small fridge with freezer. Bathroom: bathtub, sink, shower, 2x separated toilets. Drying laundry can also serve as another separated room. Other furniture, such as beds can be rented free of charge from our sources, but they are older pieces. From the technology is available automatic heating systems common to both apartments, heat recovery ventilation, which provides continuous fresh air without opening windows and heat losses, wire internet in every room, wifi, a home computer network, satellite TV and aerial distribution. The house is situated in a quiet location where is almost no traffic. In nature, it is literally a few steps, we are at the beginning of the valley Čenkovický creek in the Eagle Mountains (Orlické hory). In winter there are available ski slopes and cross-country trails, in the summer woods, biking, mushroom picking in the autumn. We are the region with the lowest unemployment, there is around a lot of modern factories and a huge demand for workers.

Tel.: +420 603 533 909

Real estate brokers do not contact me, I do not need you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu470837
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 7. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha150
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.