Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 133 m² bez realitkyZlončice, Zlončice - Zlončice, Středočeský kraj

Zlončice, Zlončice - Zlončice, Středočeský kraj
Cena4 715 550 Kč

Tato nemovitost již od 20 344 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Novostavba RD k nastěhování - poslední 2 domy na prodej - AKCE kuchyň zdarma.

Pozemek na kterém probíhala výstavba developerského projektu leží na okraji obce u komunikace, která spojuje obec Zlončice a Chvatěruby (dále Kralupy nad Vltavou) a plynule přechází do krajiny (rekreační plochy). Z jihu a západu hraničí se Zlončickou roklí - přírodním parkem Dolní Povltaví. Na severu nabízí výhledy na České středohoří, s dominantní pozicí hory Říp.

Rodinný dům je dvoupodlažní a nepodsklepený, založený na základových pasech. Nosnou konstrukcí jsou zděné stěny, keramický strop nad přízemím a dřevěná konstrukce jednoplášťové střechy.

K domu náleží pozemek o velikosti 873m2.

Dispoziční řešení celého domu umožňuje bezkolizní provoz i vícečlenné rodiny. Každé patro má svoji vlastní koupelnu s WC. V přízemí se sprchovým koutem a v patře s vanou. V přízemí je navrženo i dostatek úložných a skladových ploch - technická místnost, sklad pod schodištěm a příprava pro vestavěnou skříň v hale.

více informací na www.azaron.cz nebo na www.montus.cz/projekty.php

 New house in Zloncice near Prague.

KITCHEN FOR FREE. The new builded house is located in Zloncice, nearby Prague. The house has its own plot of land 1,045 m2 and has a floor area of 132.7 m2 with a 5+kk disposition. It is created by 4 bedrooms and a bathroom in the top floor. A living room and a kitchen are situated on the ground floor. Disposition solution of the house enables trouble-free running of even bigger family. Each floor has its own bathroom with a toilet. There is also a lot of sufficient storage space on the ground floor - a technical room, a storage room under the staircase and a prepared space for built-in wardrobe in the hall. The units have a brick structure and have two floors without a basement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu4711
Dispozice4+1
Typ budovyOstatní
Plocha133
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.