Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 2+1 • 75 m² bez realitkyRybárna, Mirotice - Mirotice, Jihočeský kraj

Rybárna, Mirotice - Mirotice, Jihočeský kraj
Cena390 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 673 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


POPIS : Rodinný dům 100m od náměstí, vhodný k rekreaci a trvalému bydlení - v krásném městě Mirotice u Písku, dobrá dostupnost z Prahy nebo Písku a Strakonic. V obci je velmi dobrá občanská vybavenost, škola, lékař, lékárna, zubař, pošta, restaurace, prodejny potravin, fotbalové hřiště, tenis...

Stavba je založena na základových pasech, stěny původní stavby zděné tl. 70 cm / kamenné zdivo, stopy rovné s omítkou, střecha sedlová, krytina dvojité pálené tašky, vnitřní omítky štukové, fasádní omítka do ulice břizolitová, přístavba verandy v r. 1975 na žulovém soklu, okna dřevěná dvojitá a dovnitř otevíraná. Vytápění lokální, ve vstupní hale el. akumulační kamna. V domě je nová elektrická instalace, voda a kanalizace z veřejných sítí v přilehlé komunikaci + je možná plynová přípojka. V domku je koupelna se splachovacím záchodem. I přes stáří původní stavby je celkový stav objektu solidní, nejsou zjištěny závady či poruchy nosné konstrukce. V domku je veranda – chodba – sklep s kamennou klenbou – dvě místnosti – koupelna se záchodem. Během vysokých venkovních teplot je v domku příjemně, není nutná klimatizace.

Obestavěný prostor celkem 363,80 m 3

Stodola -

Navazuje řadově na obytnou část, užívána jako vedlejší stavba, celkový stav objektu solidní.

Obestavěný prostor 74,63 m3

Chlévek -

Jedna místnost, vestavěná do sousedního objektu. Stěny zděné, strop klenutý. Místnost sloužila jako malá stáj.

Obestavěný prostor : 31, 36 m3

Zpevněná plocha -

Plocha dvorku 16, 81 m2 betonová monolitická, zhoršený stav, trhliny, poškození - nutná oprava.

Výpis ze znaleckého posudku z 12.11.1997

-----------------------

Domek je u řeky Lomnice z kopce asi 200m na velmi bezpečném místě proti povodním a záplavám, nikdy nebyl poškozen. Velmi ideální pro milovníky rybolovu a cyklistiky. V okolí je nádherná příroda, lesy a koupání. Nikde není zdroj hluku, zápachu a jiného obtěžování. Sousedské vztahy jsou velmi dobré ničím nenarušené. Domek je delší dobu nevyužíván. Budou však již nutné opravy vnitřních omítek, které se poškodily nevětráním objektu. Mohu případně doporučit dobré řemeslníky. Stavba je postavena z materiálu, který odolá dalším staletím, stačí pouze provádět běžnou údržbu a stavbu pravidelně užívat alespoň k rekreaci. Domek nemá zahrádku je vhodný pro osoby, které raději prožívají svůj čas v přírodě, na rybách, na kole a neradi sekají trávu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu471311
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha75
VybavenoNevybaveno
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.