Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyStaniční, Plzeň - Doubravka, Plzeňský kraj

Staniční, Plzeň - Doubravka, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena2 020 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 567 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji částečně rekonstruovaný byt 2+1 o podlahové ploše 54 m2 v Plzni na Doubravce (ul. Staniční) v přízemí zrevitalizovaného panelového domu (fasáda a zateplení, výtah, kamery, malba, stoupačky) s výhledem do parku.

Rekonstrukce zahrnuje novou kuchyňskou linku Oresi (v záruce do 2021), většinu podlah, kompletní zděnou koupelnu + WC, kompletně voda + odpady, částečně nová elektřina. Součástí bytu samozřejmě zůstane kuch. linka s kombinovaným sporákem, kompletní vybavení koupelny a vestavné skříně na chodbě a v kuchyni. Zbytek nábytku (sedací souprava, jídelna, velká šatní skříň) dle dohody. K bytu náleží vlastní skladovací kóje (cca 1 m2) a dále je možné využívat množství společných prostor v suterénu domu. V celém bytě jsou plastová okna Vekra. Zavedena je společná anténa, kabelová televize, internet (Pilsfree/UPC) a domovní telefon. Vytápění a dodávka teplé vody je centrální (Plzeňská teplárenská), měření energií a vody samostatně. V domě je zaveden plyn (sporák). Dům stojí v klidné části stranou od hlavní ulice. V blízkosti domu (3 min. cesty) se nachází zastávka MHD (trolejbus č.16, autobus 28 a 30), dostatek parkovacích míst a veškerá občanská obslužnost včetně škol, sportovního centra, mnoha obchodů a služeb, pošty. Nastěhování je možné od 1.8.2017, byt je vhodný zejména pro páry, či menší rodinu.

Prosím realitky nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu471312
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.