Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 77 m² bez realitkyJeremiášova, Praha - Stodůlky

Rezervováno
Jeremiášova, Praha - StodůlkyVybaveno
Cena5 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 880 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Dobrý den,

nabízíme k prodeji byt 3+kk se šikovnými dispozicemi. Byt se nachází v cihlové novostavbě z roku 2010 (v domě zaveden kamerový systém a 24-hodinová recepce), v 7. patře (s prostorným výtahem), v tomtéž patře je i prostorná sklepní kóje, ve 2. podzemním patře pak garážové stání. Velikost bytu je 77m², k tomu lodžie s výhledem na Prokopské údolí o velikosti 6m², přístupná z obývacího pokoje i z ložnice. Byt je orientovaný na jihovýchod (viz. schema), skládá se z předsíně, chodby, kuchyně s obývákem, ložnice, dalšího pokoje, toalety s umyvadlem a koupelny s toaletou, sprchovým koutem a vanou. Kuchyň je vestavěná, se spotřebiči značky Whirlpool (lednice, mrazák, myčka, mikrovlnná trouba, sklokeramická varná deska, elektrická trouba), barovým pultem. V předsíni, chodbě, ložnici a pokoji jsou vestavěné skříně. Ve všech oknech jsou plisé rolety. Byt má vysoké zařizovací standardy - dřevěná Eurookna, dřevěná podlaha (exotické dřevo merbau), velkoformátová dlažba (předsíň, toaleta a koupelna), dveře Sapeli atd. Zároveň jsou zde vyvýšené stropy a průchody, proto se v bytě cítíte prostorně.

Dům Prokopský vrch tvoří společenství vlastníků jednotek. Měsíční poplatky za služby jsou cca 4300Kč (+ elektřina a internet).

Dům se nachází u ulice Jeremiášova, proti Prokopskému a Dalejskému údolí. Tyto lokality nabízí mnoho pěších i cyklotras. MHD skvěle dostupná - přímo před domem zastávka Malá Ohrada (autobus 142 a 184, páteřní spoj mezi Motolem - linkou metra A a Novými Butovicemi - linkou metra B), 5 minut chůze stanice metra Lužiny (B), 7 minut chůze přes Centrální park stanice metra Hůrka... V bezprostředním okolí se nachází školy, školky (státní i soukromé), obchodní centra (Lužiny a Galerie Butovice), lékaři atd.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu471382
Dispozice3+kk
Podlaží7
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha77
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.