Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 40 m² bez realitkyMoskevská, Praha - Vršovice

Moskevská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby700 Kč


Vetsi 1kk k pronajmu. Mistnost s kuchynkou rozdelena stenou, takze neni to klasicne 1kk. Velka chodba. Sprchovy kout. Je v byte micka, ale neni nabytek ani lednicka. Byt je perfektni pro par mladych lidi, radeji bez domacich zvirat.

Najem je 12000kc, dale poplatky za sluzby 700 za osobu (vytah, uklid, osvetleni, atd). Zalohy PRE se plati zvlast - prevedeno na najemnika (vyjde Vam to kolem 2000kc/mesicne, ale to je na Vas jakou zalohu si nastavite). Internet neni v cene.

1kk for rent. The room is divided by wall, its bigger that average 1kk flats. The room is spacious, big entrance corridor. There is a washing machine, but there is no fridge, the flat is not furnished. Suitable for a couple. 12000 kc rent, plus 700kc per person for the elevator, cleaning, etc; the rest to be paid apart - deposit for PRE (for such a small flat should be approx 2000 a month). Internet is not included. Very convenient area!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu471415
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha40
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.