Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 120 m² bez realitkyBlanická, Praha - Vinohrady

Blanická, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné123 Kč


Velké ubytovací zařízení ve Vinohradech rádo se pronajme prostory 120m2 v přízemí a suterénu na vybudování průmyslové pradelny. Místnost pro Pradelnu už je po rekonstrukce a dá se využit pro 8 průmyslových praček (jedna z nich už je zakoupena). Samozřejmostí je dodání smlouvy s ubytovacím zařízením. Velký potenciál v okolí- nedostatek pradelen pro hotely, hostely a krátkodobý pronájmy. Pradelna ma i své parkovací místo pro rozvoz. Prohlídky po domluvě.

Commercial B2B Laundry service 120m2 available for rent. The space for the Laundromat is completely reconstructed with space for 8 industrial washing machines (one industrial washing machine bought already). There are big existing customer already in the same building. Huge potential for customers in the surrounding area as there are a number of hotels, hostels and short term renters. The Laundromat has a parking space available for delivery. Viewing is possible by appointment only.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu471519
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha120
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.