Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 94 m² bez realitkyJurkovičova, Praha - Háje

Jurkovičova, Praha - HájeČástečně vybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby6 100 Kč


Nabízíme k pronájmu slunný byt v oblasti „Milíčovský háj“, v sousedství Milíčovského lesa a zároveň cca 5 min pěšky od metra „Háje“. Téměř stometrový byt 4+ kk je umístěn ve čtvrtém podlaží s jihovýchodní orientací a balkonem (cca 10 m2). K dispozici je následující vybavení:

• kuchyňská linka s barem (a spotřebiči),

• vestavěné šatní skříně (vč. botníku) v chodbě,

• plně vybavená koupelna s vanou a sprchovým koutem,

• 2 WC,

• bezpečnostní vstupní dveře.

Milíčovský háj je klidná lokalita v jihovýchodní části Prahy, ideální pro rodinu s malými dětmi. Současně s výbornou dostupností na D1 (cca 5 min na Exit 2, „Chodov“). Dům je nový, zkolaudovaný v létě roku 2014. V těsné blízkosti se nachází několik škol a školek a veškeré standardní občanské vybavenosti. K bytu jsou k dispozici 2 parkovací stání a 1 sklepní kóje.

We are happy to offer a sun-filled apartment for rent, located in the “Milíčovský háj” neighbourhood, next to a wooded parkland area and ca. 5m on foot from the “Háje” metro station. The spacious apartment of almost 100m² is situated on the south-eastern corner of the building’s 4th floor. Part of the apartment is a balcony (ca. 10m²), which commands views of the nearby wooded area. The apartment includes the following amenities for your convenience: a fully equipped kitchenette (incl. appliances) and attached bar; inbuilt wardrobes (incl. dedicated shoe storage) in the corridor areas, fully equipped bathroom (incl. bathtub and a shower enclosure), two toilets, security entrance doors. The area is calm and peaceful, ideal for families with small children. In close proximity a number of kindergartens and schools can be located, as well as other social amenities that can be expected in a modern city. Located in the south eastern part of Prague, it boasts excellent accessibility to the highway network (D1 highway exit 2 “Chodov” is located ca. 5m drive away). The newly built house was constructed in 2014. The apartment rental includes two parking spaces in an indoor underground garage (in the same building) and a cellar storage space.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu471552
Dispozice4+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha94
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.