Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 115 m² bez realitkyZa Hládkovem, Praha - Střešovice

Za Hládkovem, Praha - StřešoviceČástečně vybaveno
Cena9 189 000 Kč

Tato nemovitost již od 38 970 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


K prodeji do osobního vlastnictví Vám jako přímí majitelé nabízíme prodej bytu 3+kk, v ul. Za Hládkovem, Praha 6 – Střešovice. Lokalita je příjemná, v blízkosti Pražského hradu, Strahovské zahrady či koupaliště Petynka. Celková výměra bytu je 167 m2. K bytu patří dvě terasy o výměře 26,2 m2. Byt je umístěn v posledním patře 5.patrového cihlového domu. Dům je po významné rekonstrukci, jsou zde designově řešené společné prostory, nový výtah. Dostupnost je výborná (zastávka tramvaje i autobusu) a veškerá občanská vybavenost je samozřejmostí (obchody, restaurace, muzeum). Parkování je možné u domu či v jeho okolí. Ve fotogalerii naleznete vizualizaci bytu, která nemusí odpovídat skutečnosti. Průkaz energetické náročnosti je k dispozici v kanceláři. Byt je obsazený nájemníkem do konce roku 2021, současný výnos činí 3% pa, jakmile bude byt uvolněný a bude bez nájemníka vzroste prodejní cena.

For sale to personal ownership we offer you as a direct owner the sale of flat 3 + kk, in Za Hladkovem, Prague 6 - Stresovice. The location is pleasant, close to Prague Castle, Strahov Gardens and Petynka Swimming Pool. The total area of the apartment is 167 m2. The apartment includes two terraces with an area of 26.2 m2. The apartment is located on the top floor of a 5th floor brick house. The house is after a significant reconstruction, there are designed common areas, new lift. Accessibility is excellent (tram and bus stop) and all amenities are commonplace (shops, restaurants, museum). Parking is possible at or near the house. In the photo gallery, you will find a flat visualization that may not be true to reality. An energy performance certificate is available in the office. The apartment is occupied by a tenant by the end of 2021, the current yield is 3% pa as soon as it is not occupied will increase the sales price without the tenant.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu471619
Dispozice3+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha115
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBF

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.