Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 69 m² bez realitkyStudentská, Karviná - Karviná-město, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Studentská, Karviná - Karviná-město, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena730 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 096 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dovolujeme si vám nabídnout ke koupi částečně zařízený pěkný a dispozičně dobře řešený byt 3+1 s balkónem, komorou/šatnou a sklepem o výměře 68.7 m2, a to ve 4. poschodí nově zatepleného panelového domu se dvěma výtahy ve skvělé lokalitě města Karviná. Nabízený byt je situován na SV s výhledem na dětské hřiště, zeleň, vedlejší cestu a parkoviště.

Z prostorné vstupní haly s vestavěnou skříní vedou dveře do koupelny a WC, dále vchod do rozměrné kuchyně, ložnice a obývacího pokoje, přes který se dostanete dále do ložnice druhé. Rekonstrukcí bytového jádra (10/2013) vznikla pěkná prostorná koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem, úložným prostorem a elektrickým topením, WC je samostatné. V kuchyni, ze které se vstupuje na balkón, zůstává starší dřevěná kuchyňská linka s elektrickou troubou a digestoří, pračka zn. Bosch a nová lednice (11/2016) zn. Samsung. V obývacím pokoji s velkým oknem, které zaručuje dostatek světla, byla vkusně přistavěna komora/šatna o velikosti 2m2. Po domluvě je možno nábytek v obývacím pokoji a kuchyni přenechat (vyroben firmou na míru, masiv / kvalita).

Celkově působí byt velmi světle a vzdušně. Ve všech místnostech jsou dveře sjednocené barvou dřeva a dřevěnými rámy, kuchyň a obývací pokoj jsou průchozí bez dveří.

Přímo před domem se nachází dětské hřiště a večerka, o pár kroků dál pak zastávky MHD i linkových autobusů, centrum města a tři krásné parky jsou ve vzdálenosti 10 min. chůzí, v blízkosti se dále nachází obchody, lékárna, MŠ, ZŠ, restaurace.

Byt je možno si převést do OV (převody do osobního vlastnictví jsou možné ke konci kalendářního roku / poplatek za administraci do 5-ti tisíc korun).

Byt bude k dispozici od 1. 6. 2017, možnost prohlídek od 9. 5. 2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu471765
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha69
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.