Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 38 m² bez realitkyHybešova, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Hybešova, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím k pronájmu zcela nový, atypický byt 2+kk o ploše 38 m2 ve 3. nadzemním podlaží v rekonstruovaném bytovém domě na ulici Hybešova v blízkosti centra města. Vzhledem k jihozápadní orientaci a střešním oknům je byt prosvětlený a slunečný.

Byt sestává z předsíně, koupelny, pokoje s kuchyňským koutem a ložnice/pracovny. V bytě je vybudovaná víceúčelová galérie (spaní, pracovní kout, úložný prostor,…) o ploše 11,5 m2 a další úložný prostor o ploše 4 m2.

Byt je připraven k okamžitému využívání. Koupelna se sprchovým koutem a WC je vybavena pračkou, úložnou skříňkou, zrcadlem a poličkou nad umývadlem, kuchyňský kout s lednicí+mrazničkou, troubou, varnou deskou a digestoří je vybaven základním nádobím, obývací pokoj je zařízen sedací soupravou a jídelním stolem se 4 židlemi. V ložnici/pracovně je skříň a komoda pro uložení prádla a oblečení, ke spaní je připravena galérie se dvěma matracemi.

K odpočinku může být využívána velká střešní terasa nad bytem o ploše 60 m2, ze které je krásný výhled na centrum Brna, Petrov i Špilberk.

Byt je zatříděn z hlediska energetické náročnosti do kategorie A (mimořádně úsporný) a je vytápěn elektrickým podlahovým topením. Pro pohodu v horkých letních měsících lze výhodně využít klimatizaci.

Byt je volný k okamžitému nastěhování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu471883
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha38
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.