Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyV Horkách, Praha - Nusle

Rezervováno
V Horkách, Praha - NusleVybaveno
Cena4 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 236 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


RK prosíme nevolat!!!

Nabízíme k prodeji světlý byt 2+kk s balkonem v širším centru Prahy.

Byt se nachází v 8. nadzemním podlaží cihlové novostavby z roku 2015, podlahová plocha včetně balkonu je 58 m2. Je tvořen těmito místnostmi: prostorná vstupní chodba (6 m2), obývací pokoj spojený s kuchyní (26 m2), ložnice (14 m2), koupelna (3 m2), samostatné WC s umyvadlem a balkon (5 m2). Přístup do celé budovy a bytu je plně bezbariérový.

Byt je plně vybaven, vše, co vidíte na fotkách, je součástí ceny, kromě přebalovacího pultu, dětské postýlky a akvária. Kuchyně je vybavena moderní linkou, samostatně stojící lednicí LG A+++ a vestavěnými spotřebiči Electrolux (indukční varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, myčka nádobí). Obývací pokoj je zařízen velkým gaučem, LCD televizí LG (49 palců) s domácím kinem, jídelním stolem a židlemi pro 2 osoby. V chodbě je skříň vyrobená na míru s velkým úložným prostorem a zrcadlem na přední straně. V koupelně je vana a velké umyvadlo značky Laufen, dále pračka s horním plněním a úložné prostory. Balkon je přístupný z obývacího pokoje i z ložnice.

Z bytu je výborné spojení do centra Prahy – autem nebo MHD cca 10 min (tramvajová zastávka Horky). V okolí je veškerá občanská vybavenost, navíc přímo v domě je malý supermarket a fitness centrum.

Náklady na provoz jsou velmi nízké. Celoročně prakticky vůbec není potřeba topit, protože byt je dobře izolovaný - celkové měsíční náklady za služby (bez elektřiny) jsou cca 2700 Kč/měsíc. Topení i ohřev vody je dálkové (Pražská Teplárenská).

K bytu nenáleží garáž, nicméně parkování v okolních ulicích není vůbec problém - nikde nejsou parkovací zóny a míst je dostatek. Případně je možné pronajmout si garážové stání v suterénu domu od jiného vlastníka, který jej nepoužívá.

Nastěhování je možné dle domluvy, nejdříve od 1.7. Pro osobní prohlídku (prosíme spíše vážnější zájemci) nebo případné dotazy nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu471923
Dispozice2+kk
Podlaží8
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha58
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.