Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyPoděbradská, Praha - Hloubětín

Poděbradská, Praha - HloubětínMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce13 000 Kč


Nabízíme k pronájmu pěkný byt 2+1, 54 m2, který se nachází ve 3. patře cihlového domu s výtahem, v klidné části Praha 9 - Hloubětín (okna nejsou do ulice Poděbradská) přímo u stanice metra Hloubětín. Byt je vybaven kuchyňskou linkou vč. spotřebičů (lednice s mrazákem, trouba, plynový vařič, digestoř), novou pračkou, stolkem s židlemi. Dále jsou v bytě 2 velké skříně, komoda, velká vestavěná skříň a další zařízení dle dohody. Byt je po částečně rekonstrukci - kuchyňská linka, plastová okna, zděné jádro, koupelna s vanou a WC . Na podlahách jsou parkety, kusové koberce a dlažba. Topení a dodávka teplé vody jsou dálkové. Dům je ve dobrém stavu po rekonstrukci - nové stoupačky, nový výtah, nová střecha. K bytu náleží sklep, uzamykatelný balkon lze využít v mezipatře. Dům je velice klidný. Výše poplatků za služby je stanovena pro 2 osoby. Každý rok se služby vyúčtovávají, případný přeplatek je vracen. Byt je volný od 1.října 2021.

We offer for rent a nice apartment 2 + 1, 54 m2, located on the 3rd floor of a brick building with an elevator, in a quiet part of Prague 9 - Hloubětín (windows are not facing Poděbradská street) right next to the Hloubětín metro station. The apartment is equipped with a kitchen incl. appliances (fridge with freezer, oven, gas stove, hood), new washing machine, table with chairs. The apartment also has 2 large closets, chest of drawers, large built-in closet and other equipment by arrangement. The apartment is after partial reconstruction - kitchen, plastic windows, brick core, bathroom with tub and toilet. The floors are parquet, carpets and tiles. Heating and hot water supply are central. The house is in good condition after reconstruction - new risers, new elevator, new roof. The apartment has a cellar, lockable balcony can be used on the mezzanine. The house is very quiet. The amount of service fees is set for 2 people. The services are billed every year, any overpayment is refunded. The apartment is available from October 1, 2021.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu472072
Dispozice2+1
Dostupné od1. 10. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDHloubětín
🚶 78 m (1 min)
PoštaPraha 94
🚶 176 m (2 min)
Obchod
🚶 68 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 158 m (2 min)
RestauraceHavana Club
🚶 101 m (1 min)
LékárnaDr.Max
🚶 128 m (2 min)
ŠkolaZŠ Tolerance
🚶 375 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Zelenečská - odloučené pracoviště Sadská
🚶 283 m (3 min)
Sportovištěbazén Hloubětín
🚶 374 m (4 min)
Hřiště
🚶 339 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.