Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyŠiroká, České Budějovice - České Budějovice 1, Jihočeský kraj

Široká, České Budějovice - České Budějovice 1, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce13 000 Kč


Nabídka pronájmu bytu o rozloze 52 m2, ihned, 2+kk po rekonstrukci (srpen 2017) v historickém jádru ČB, 13.000 Kč měsíčně vč. poplatků. Nabízíme pronájem útulného bytu v osobním vlastnictví (přímo od majitelky) se zajímavou dispozicí v historické zástavbě centra Českých Budějovic, minutu chůze od Náměstí Přemysla Otakara II., v ul. Široká. Byt má prostorný obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu se sprchovým koutem, oddělené WC, předsíň a dvě úložné komory. V srpnu 2017 proběhla rekonstrukce: výměna podlah, oken, revize elektřiny a rozvodů vody, nákup nové kuchyňské linky a dalšího nezbytného příslušenství. Vhodné pro náročnější singles nebo mladé páry (při menších prostorových nárocích lze obývat i se dvěma dětmi). Jediným omezením je množství schodů vedoucích k bytu (schodiště do 3. patra). Prohlídky možné po včasné předchozí telefonické nebo e-mailové domluvě. Byt volný ihned.

We are offering a cosy flat to rent from September 2017 onward, space of 52 m2, reconstructed, downtown, 12 000 CZK (usual expenses included). The flat is located in the historical centre of České Budějovice, one minute walk from Náměstí Přemysla Otakara II., in Široká street. There is a spacious living room connected to a kitchenette, a bedroom, a bathroom with a shower bath, a separated WC, an entrace hall and two storage closets. Until August 2017 the flat will be under reconstruction: new flooring, windows, electricity and water distribution systems check, new kitchen unit and other necessary equipment. The planned reconstruction is the reason why we do not include a picture from the interior. Suitable for demanding singles or young couples (the flat might accommodate up to a family of four with modest space requirements). The only limitation is the staircase up to the 3rd floor. Visits possible after an agreement made in advance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu472105
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
ProvedeníStandardní
Užitná plocha52
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.