Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 78 m² bez realitkyV Olšinách, Praha - Strašnice

V Olšinách, Praha - Strašnice
Cena4 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 993 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji prostorný a světlý byt 2+1 v osobním vlastnictví s velkou halou a balkonem ve 3. nadzemním podlaží udržovaného cihlového domu. Dům s výtahem se nachází pár kroků od Kubánského náměstí, Praha 10. Do bytu se vchází delší předsíní z níž je vchod do samostatné kuchyně se spíží a balkonem 2 m2. Z předsíně je vchod na samostatnou toaletu a do prostorné haly, ve které jsou po delší straně zabudované skříně sahající až do stropu.Z haly vedou krásné dřevěné prosklené a široké dveře do dvou prostorných pokojů, z nichž větší je orientován do upraveného vnitrobloku. Z haly je též vchod do koupelny s vanou. Ve všech místnostech jsou vysoké stropy. V předsíni, hale a 2 pokojích jsou na podlaze starší avšak zcela zachovalé dubové parkety, v kuchyni, koupelně a na toaletě je položená dlažba. Okna jsou dřevěná původní. Samostatně uzavřený sklep v upraveném a čistém suterénu domu. Možnost využití profesionálně udržované zahrady za domem v klidném prostředí určené pouze pro majitele bytů v domě. Dálkové vytápění, ohřev teplé vody plynem. V bytě není kuchyňská linka avšak po její instalaci je možno jej okamžitě začít užívat, případně provést menší rekonstrukci dle představ nového majitele. Poplatky na správu domu, fond oprav, vytápění a vodu jsou 4700,- Kč měsíčně. Realitní kanceláře NEKONTAKTOVAT!!!

Spacious and luminous 1-bedroom privately owned apartment with large hall and balcony situated on 3rd floor of well-maintained house. The house is located at a close distance from Kubánské náměstí, Praha 10, equipped with elevator. The entrance to the apartment opens to a doorway that follows to kitchen with balcony and toilette. Further you enter large hall with built-in wardrobe from wall to wall. The bathroom with bath-tub is entered from the hall. There are wide entrance doors in the hall that open to the living room on one side and to the spacious and quiet bedroom on the other. There is older but well-maintained oak parquette flooring in both rooms, in the hall and the doorway and tiles in both the bathroom and toilett as well as in the kitchen. High ceilings in the whole apartment. Original wooden windows. There is also a small cellar belonging to the apartment. Professionally maintained quiet and closed garden in the backyard serves for relaxation of the apartment owners only. Remote central heating; hot water preparation via gas heater. There is no kitchen unit at the moment. Once installed, you can immediately start using the apartment or refresh the interiors a little first. Monthly charges for heating and house maintenance and running water and sewage is 4700,- CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu472135
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha78
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.