Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 104 m² bez realitkyFišova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Fišova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 750 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajememe prostorný být 3 + 1 (104 m2) ve výborné lokalitě blízko Lužáneckého parku a Mendelovy univerzity, v naprosto klidné ulici Fišova nedaleko centra Brna. Byt se nachází v 1. NP činžovního domu, který má velkou udržovanou zahradu s ohništěm. Zastávka MHD je 5 minut pěšky, v blízkosti se dá zaparkovat. Byt má zařízenou kuchyňskou linku, nová plastová okna a koupelnu. Ideální pro 3 - 6 osob. V případě zájmu je možno zde ponechat některý stávající nábytek. Byt je k dispozici od 1. 7. 2017.

Spacious flat in great area near to the park Lužánky and Mendel university to rent. The street Fišova is calm and very close to the city centre. The flat lies on the first floor of the block of flats. There is a large garden with fireplace belonging to the building. Bus and tram station is 5 minutes on foot away and it is possible to find a parking place near the building. There are equipped kitchen units, new plastic windows and remade bathroom. The capacity of the flat is (ideally) up to 6 people. In case of interest it is possible to leave some current furniture here. The flat is available since 1 July 2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu472268
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha104
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.