Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře 2+1 • 120 m² bez realitkyOvocný trh, Praha - Staré Město

Ovocný trh, Praha - Staré MěstoVybaveno
Měsíční nájemné24 500 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč


Pronájem větší poloviny kanceláří (120m2 / 200m3) ve staré zástavbě na krásném místě v historickém centru Prahy. Příjemně situovaný objekt se nachází 3 minuty chůze od Náměstí Republiky, nebo 5 minut chůze od stanice metra Můstek. V blízkém okolí je mnoho pasáží s obchody, restaurací, kaváren a také velké obchodní centrum Palladium.

Prostory jsou ve 3. patře klidné budovy s výtahem, krásnou vnitřní pavlačí a schodištěm. K dispozici jsou dvě samostatné kanceláře, první větší (43 m3 - 10,2 x 4,2 m) s krásným výhledem do Celetné ulice a druhá menší (26,5m3 5 x 5,3 m ) s výhledem do dvora. Dále je součástí pronájmu společná kuchyňka, malý sklad (16m3) a společná elegantní zasedací místnost pro 8 osob, která je v současné době téměř nevyužívána. Zasedací místnost lze po domluvě pronajmout k užívání pouze budoucímu nájemci. Prostory jsou samozřejmě vybaveny pánskými a dámskými toaletami. Dále se v prostoru nachází společná vstupní hala s recepcí, která je nevyužívána a je možnost mít zde vlastní recepční.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu472277
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha120
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.