Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyRybářská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Rybářská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 2+1 v cihlovém domě o velikosti 56 m2 v centru Brna na ulici Rybářská v bezprostřední blízkosti výstaviště, 3 minuty chůze od Mendelova náměstí.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2014, nachází se zde zděné bytové jádro, nová kuchyně plně vybavená spotřebiči tj. lednice, mikrovlnná trouba, trouba se sporákem, varná konvice. V kuchyni je připravena přípojka pro případné zabudování myčky do kuchyňské linky. Majitelé mají zájem pronajímat byt plně vybavený viz. ilustrační fotografie – televize, pračka, šatní skříně, postel, komody, knihovny, gauč, jídelní a konferenční stůl, židle aj. V lokalitě není problém s parkováním, samotná budova se nachází u krásně zrekonstruovaného parku Letohrádek Mitrovský. Ve vzdálenosti cca 3 minut se nachází cyklostezka podél řeky Svratky, která je ideální pro podnikání každodenních volnočasových aktivit. Do centra města se dostanete za 12 minut pěší chůze. Vzhledem k velikosti je byt vhodný mimo jiné pro rodinu s dítětem. K bytu náleží balkon o velikosti 3m2, vlastní sklep a společná kolárna.

Byt k dispozici od 1.8.2017

Let us present you a nice flat in the centre of the city Brno! We would like to rent nice sunny apartment with disposition 2+1 (56m2). The flat is situated 3 minutes of walk to the tram and bus station in the Mendel square.

The apartment was completely renovated in the 2014. There is new bathroom, new kitchen with all necessary equipment – fridge, freezer, oven with stove, microwave, kettle. There is also prepared connection for the dishwasher (in case of need). The owners would like to rent the flat with all furniture and equipment like TV, washing machine, wardrobes, beds, tables, chairs, commodes etc. In this locality there is no problem with the parking. Nice renovated park Letohrádek Mitrovsky is situated next to the house. 3 minutes of walk there is an cycle path along the river that is ideal for the leisure everyday activities. You can get to the city centre (Náměstí Svobody) - 12 minutes of walk. The apartment is suitable also for the family with child, because there is enough of space. The rent incudes also small cellar 3m2, balcony and room for bicycles and strollers that is at disposal for all residents.

Apartment available from 1.8.2017

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu472477
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.