Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 91 m² bez realitkyNad Rokoskou, Praha - Libeň

Nad Rokoskou, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné25 990 Kč


Nabízím k pronajmu luxusní byt 4+kk, 91 m2+64m2 terasa, Nad Rokoskou Praha 8 - Libeň.

Byt se nachází v přízemí, obklopeny terasou, která je jenom Vaše 64m2. V suterénu, komora 8 m2, garáž 24,5 m2. Dodatečné parkoviště v přední části bytu.

Dále byt zařízen moderním nábytkem. V obývacím pokoji je umístěna bílá kožená sedačka, konferenční stolek, obývací stěna z masivního dřeva a TV. V druhé části obývacího pokoje naleznete jídelní stůl z masivního dřeva a kožených křesel. V ložnici je manželská postel s komodou a skříní se vstupem do zimní zahrady, která funguje jako kancelář. V koupelně je vana, pračka, sušička včetně kompletního šatníku, WC je oddělené. Zimní zahrada je vybavena běžeckým pásem a vytápěnou podlahou. V bytě je ústřední topení. Kuchyňská linka je vybavena lednicí, mrazákem, parní konvektorem, troubou, sporákem, kávovarem, myčkou na nádobí, pračkou, zvlhčovačem vzduchu, varnou konvici. Veškeré vybavení od společnosti Siemens, plovoucí podlaha, keramická dlažba, připojení na kabelovou televizi a internet. Veškeré energie jsou měřeny odděleně. V blízkosti bytu najdete dětské hřiště a parky. Blízko autobusová zastávka (2 minuty chůze), přímé napojení na stanici metra C Nádraží Holešovice (5 min.)

Byt je volný od 11.5.2017

Cena: 25990 + elektrika se přepisuje . Kauce: 24900 (Viber, WhatsApp, Telegram)

Rent an apartment on the ground floor 4kk, 91 m2, with a garden in front of the house about 64m2. Luxury apartment for demanding modern furniture. In the living room expensive white leather sofa, coffee table, living wall made of solid wood and TV. The second part of the living room: dining table made of solid wood and leather chairs. The bedroom has a double bed with a chest of drawers and cabinets, there is also the entrance to the conservatory, which works as an office. The bathroom has a shower, washing machine, dryer, including a complete wardrobe. WC separate. All crystal chandeliers. Winter garden even has a treadmill, a heated floor. The apartment has central heating. Kitchen with appliances - eg. Refrigerator, freezer, convector steam oven, stove, coffee maker, dishwasher, washing machine, humidifier, kettle. All equipment from Siemens. Floating floors and ceramic tiles. Connecting to cable TV and internet. All energies are measured separately. In the basement, storage room 8 m2, 24.5 m2 garage. Additional parking in front of the apartment. The apartment is located on the ground floor of a brick building in the street Nad Rokoskou Prague 8 - Liben. Near the apartment amenities - playgrounds, parks etc. From the apartment (2 minutes walk), bus stop close, direct connection to the subway station Nádraží Holešovice five minutes. The apartment is ready to move.

The flat is available now

call any time

Price: 25990+elec.

Deposit: 24990

(Viber, WhatsApp, Telegram)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu472561
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha91
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.