Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 73 m² bez realitkyVorařská, Praha - Modřany

Vorařská, Praha - ModřanyVybaveno
Cena4 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 832 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji krásný, teplý, jižně orientovaný byt 2+kk (73m2) v třetím patře novostavby z roku 2008 v Praze 4 - Modřanech. Byt se obývaný od r. 2010. Obývací část spojena s kuchyňským koutem (36m2), ložnice (18m2). Byt je prodáván zařízený. Kuchyň Oresi dělaná na míru je vybavena spotřebiči zn. Baumatic (sklokeramická varná deska, el. trouba, digestoř, myčka, americká lednice LG, mikrovlnka). PC kuchyně vč, spotřebičů 175.000 Kč. V obývacím pokoji pohovka, obývací stěna, konferenční stolek, komoda, jídelní stůl, židle. V ložnici dvojlůžko a šatní skříň. V koupelně vana, toaleta zvlášť. V chodbě prostorná vestavěná skříň. Podlahy PVC (lepený vinyl v roli) - obývák, ložnice), dlažba na chodbě, v koupelně a toaletě. V domě kočárkárna. Parkování před domem.

Klidná lokalita s veškerou občanskou vybaveností a výbornou dopravní dostupností. Tramvajová zastávka před domem (č. 17, 3, 21, 92 - Palackého nám. 15 min. Václavské nám. 22 min.) Nedaleko inline a cyklostezka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu472598
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha73
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.