Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyNa Kocínce, Praha - Dejvice

Na Kocínce, Praha - DejviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné27 000 Kč


Nabízíme k pronájmu velmi světlý moderně zrekonstruovaný byt s nádherným výhledem ve vyhledáváné lokalitě v Praze 6, Dejvicíe, situovaný v 9. patře s výtahem. Byt je rohový, orientace jiho-východ.

Byt 80m2, 3+kk+balkón

Kuchyňská linka vybavená moderními spotřebiči (myčka, pračka, lednice, trouba, mikrovlnná trouba indukční a plynová varná deska, digestoř). V obývacím pokoji velká knihovna na míru, vstup na balkon. V koupelně vana se sprchou, záchod odděleně. V ložnici a chodbě velké úložné skříně. Bezpečnostní vchodové dveře do bytu, dřevěné podlahy, dlažba. Byt je částečně vybavený.

Vytápění ústřední, plynová karma pro ohřev vody, internetové připojení.

K bytu lze navíc užívat společné sušárny a kočárkárnu v přízemí domu, stejně tak dvorek ve vnitrobloku. V přízemí se zároveň nachází i samostatná sklepní kóje k tomuto bytu.

Nájem: 27 000,- + poplatky

We are offering to rent a spacious and bright reconstructed modern flat with beautiful views. The flat is situated on the 9th floor with elevator in the desirable location Dejvice in Prague 6. It is a corner flat, oriented to the south-east.

Flat is 80 m2 - 3 rooms + kitchen corner + balcony

Kitchen is equipped with modern appliances (dishwasher, washing machine, fridge, oven, microwave, induction and gas stove, extraction fan).

In the living room there is a large custom made bookcase and entry to the balcony. In the bathroom there is a bathtub with shower and the toilet is separate. There are large storage wardrobes in the bedroom and hall. Security entrance door, wooden floors. The flat is partly furnished.

Central heating, gas boiler for water heating, internet connection.

You ​are ​​entitled ​to use ​the ​common drying room and carriage room in the basement​ and also the​ backyard. There is also ​a ​private cellar in the basement.

Rent: 27 000,- CZK + Fees

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu472877
Dispozice3+kk
Podlaží9
Typ budovyCihla
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.