Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 2+kk • 340 m² bez realitkyBenátky, Mýto - Mýto v Čechách, Plzeňský kraj

Benátky, Mýto - Mýto v Čechách, Plzeňský krajVybaveno
Cena749 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 176 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásná, čistá chata. Zavedená MĚSTSKÁ VODA (záruka kvality). PLYN na pozemku (možnost zavést do chatky nebo do budoucího nového domku). Leží u chovného RYBNÍKA (nehrozí záplava!). KOUPELNA za chatou. Vlastní pozemek vede až k rybníku a má přes 340 m2!

DOPRAVA: vlak (Praha - Plzeň), bus, dálnice D5 (cca 25 min do PRAHY, cca 15 min do PLZNĚ). příjezdová cesta zpěvněná s veřejným osvětlením - od r. 2018 bude asfaltová nebo dlážděná.

DISPOZICE: 2 menší místnosti s rozkládacím, novým, nepoužitým nábytkem IKEA. PŘÍZEMÍ - kuchyňský kout, kamna na tuhá paliva, rozkládací pohovka (spaní pro 2 osoby), skříň, lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice, plnohodnotné schody. PATRO - ložnice s rozkládací postelí (spaní pro 2 osoby) a s rozkládacím křeslem (spaní pro 1 osobu). KOUPELNA - se nachází za chatou - splachovací WC, sprchový kout, umyvadlo a el. bojler.

Z ulice vypadá zahrada menší, než ve skutečnosti je (vede až k rybníku). Chata je menších rozměrů - 2 menší místnosti. Koupelna je venku, za chatou. Po dešti je slyšet dálnice. Do chaty není zaveden plyn, na pozemek byl zaveden nově. Železniční linka je na dohled, za hlukovou bariérou. Na dohled dokončená výstavba nových RD. Rybník je součástí vodního díla - nehrozí záplava!

OKOLÍ: centrum města 5 - 10 minut chůze, les 5 min chůze, sport (tenis, paintball, wellness, fitness, střelnice).

RK, MAKLÉŘI, PORADCI: NEKONTAKTUJTE NÁS!!! Vše si zajistíme sami.

Opportunity Has Arrived!

An amazing maintained, clean and immediately ready to use private cottage in close proximity to the beautiful breeding pond. No danger of floods!

The cottage is situated on its own land with a total area of 340 m2.

A public watter supply connected - a drinking water guaranteed!

And there is also a well in the garden - an utility water for irrigation and cleaning guaranteed!

Electricity: 230V and 400V

A GAS connection built, ready for installation.

Transport: by train (main rail route Prague - Pilsen); locally by BUS; by car - D5 highway (approx. 25 minutes from Prague or 15 minutes from Pilsen).

Parking: currently in the street - in the very near future the street will be reconstructed, including new surface, paving and lighting, and a dedicated parking spaces for each unit will be created. There is also a possibility of building an entrance gate and a parking space in the garden.

Disposition: The open concept kitchen/dining and a living area downstair and a main bedroom upstairs, all clean maintained and well equipped with a quality IKEA furniture.

Ground Floor - a kitchen with decorative fully functional wood burning stove, sink, electric cooker, electric kettle, microwave, refrigerator. A spacious wardrobe and a double sofa-bed that can be used as an extra sleeping for two persons.

1st Floor - folding couch (sleeping for two prsons) and folding armchair (sleeping for one person).

Bathroom - a separate building located behind the main cottage building, equipped with water closet, a shower bath, a wash-basin and an electric water heater.

In the Area: city center 5 - 10 minutes walk, shops, doctor, ATM, services, restaurant, post office, school, kindergarten, sportTop (tennis, paintball, wellness, fitness, shooting range), forest 5 min walk.

A real estate agents and brokers are NOT welcome!!!

We take care of everything by ourselves.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu473190
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha340
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.