Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 6+1 • 265 m² bez realitkyKounov - Nedvězí u Dobrušky, Královéhradecký kraj

Kounov - Nedvězí u Dobrušky, Královéhradecký krajVybaveno • Parkování • Terasa 43 m²
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za energie1 900 Kč
+ Vratná kauce72 000 Kč


PRONÁJEM MODERNÍ NÍZKOENERGETICKÉ DŘEVOSTAVBY, ORLICKÉ HORY

Jedinečná moderní dřevostavba v panenském přírodním prostředí Orlických hor. Bydlení v nízkoenergetické ekologické stavbě z přírodních materiálů (dřevěné obklady, masivní hliněné omítky pro akumulaci vnitřního tepla a regulaci vlhkosti). Bydlení propojené s přírodou a zároveň soukromí na rozsáhlých vlastních pozemcích s rozlohou přes 2,7 ha. Celoročně udržovaný přístup k domu po komunikaci III. tř. jen 1,5 km od hlavního tahu Dobruška / Deštné v Orlických horách. Výborná dostupnost k místní základní škole v obci Dobřany (1,5 km).

Parametry nemovitosti: nízkoenergetická dřevostavba. Obytná plocha má rozlohu 265 m2. Dům s ideální jižní orientací má přízemí, první patro a podkroví, a tři terasy (z východní, jižní a západní strany). Na prvním patře jsou tři samostatné ložnice, na přízemí je obývací místnost propojená s moderní kuchyni, v létě se tato místnost přirozeně propojí s velkou terasou, + čtvrtý samostatný pokoj. Dům má 2x WC, 1x koupelnu. Podkrovní místnost o rozloze 45m2 se dá využít k přespání pro 6 až 8 lidí. Vytápění budovy je rozděleno do tří systémů – elektrokotel / solární elektřina / kamna s výměníkem. Je instalován tzv. malý ostrovní systém o výkonu 2KW skládající se z 11 slunečních kolektorů pro ohřev vody, stejně tak ale i pro uložení vyrobené elektřiny do baterií a k následnému využití ve světlech 12V, nebo ale taky jako záloha elektřiny při výpadku proudu. Na zahrade je zahradní domek, jezírko a vyvýšené záhony na pěstování zeleniny. Na pozemku rostou ovocné stromy.

Dům je vhodný taky jako meditační centrum.

Dostupnost: Deštné 6km, Dobruška 12km, Hradec Králové 46km, Nové město nad Metují 20km, Rychnov nad Kněžnou 25 km.

Pronájem možný od 11.9. 2023

Cena: 24 000 CZK /měsíc

Náklady na elektřinu 1900 CZK /měsíc

We are offering long-term rent in their unique modern wooden house situated in the natural habitat of Eagle mountains (Czech republic). Experience living in a low energy modern ecological wooden house, that is constructed with wooden trims combined with massive clay plasters. Utilize modern comfortable living and modern technologies and simultaneously be in contact with nature.

The house was esthetically and sensitively designed by two internationally acclaimed artists that were inspired by their journeys abroad.

Connect living in nature together with privacy in over 2.7 hectares of own land. While you will find yourself in a rather remote foresty area, there is an easy access to 3rd class roads maintained all year long, only 1.5km distant from the main road Dobruška⁄Deštné in Orlicke Hory (Eagle Mountains). Excellent access to one of the best primary schools in the area, in Dobřany municipality distant only 1.5km. Ideal is the orinetation of the house to the south, combining the sunrise and magical sunset.

The habitable area of the house is spread over two floors and the attic with 265m2. There are four separate rooms, main living room with a kitchen, 2 toilets and a bathroom. Attic is spacious, 45m2 and 6-8 people can sleep over. The house has tree terraces (42 square metres in total)

Available also as a small meditation centre.

Accessibility: Deštné 6km, Dobruška 12km, Hradec Hrálové 46km, Prague 162km, Wroclaw 140km.

Rent possible from 11th of September 2023 (we are considering selling in the future).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu473220
Dispozice6+1
Plocha pozemku3 320
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha265
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 43 m²
MHD 1 minuta autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDNedvězí, odbočka
🚶 599 m (7 min)
PoštaSedloňov
🚘 5 622 m (7 min)
Obchod
🚘 5 375 m (8 min)
RestauracePizzaria Zlatý Golem
🚘 5 768 m (7 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Deštné v Orlických horách
🚘 5 981 m (7 min)
Mateřská škola
🚘 11 369 m (15 min)
SportovištěLezecká stěna
🚘 7 750 m (9 min)
Hřiště
🚘 4 694 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.