Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 876 m² bez realitkyKaštanová, Dobřejovice - Dobřejovice, Středočeský kraj

Kaštanová, Dobřejovice - Dobřejovice, Středočeský kraj
Cena5 498 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 719 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodej pozemku v obci Dobřejovice - jedná se o poslední volný pozemek v centru obce

Nabízíme ke koupi poslední nezastavený pozemek v centru obce, který lze zastavit až 60% plochy. K tomu jsme vytvořili projekt na tři bytové dvoupodlažní jednotky o dispozici 5+kk. Tento projekt je předschválený stavebním úřadem a slouží i jako názorná ilustrace možnosti pozemku. Na pozemku lze zrealizovat i jiný typ objektu dle daných představ. Umístění bytových jednotek v tomto projektu je navrženo architektem na míru, s citem pro moderní využití prostoru dle dnešních požadavků a vhodné pro rodiny s dětmi. Každá bytová jednotka disponuje užitnou plochou 107m2 se zahrádkou. V přízemí naleznete obývací pokoj se vstupem na zahradu a pohledovým schodištěm, kuchyňským koutem se spíží, ložnici s vestavěnou skříní a WC s umyvadlem. Horní podlaží je uzpůsobeno jako klidová zóna s dvěma pokoji, velkou pracovnou a hlavní koupelnou. Ke každému bytu náleží parkovací stání.

V ceně je zahrnutý pozemek 879m2 a stavebním úřadem předschválený architektonický návrh. Jedná se o prodej pozemku přímo od majitele, který nabízí velmi zajímavé zhodnocení vaší investice. V případě zájmu zajistíme za úplatu vypracování projektové dokumentace ke stavebnímu povolení, vizualizaci a vyřízení stavebního povolení na úřadech. Dále jsme schopni zajistit i stavební společnost, která projekt zrealizuje.

Obec Dobřejovice je příznačná množstvím zeleně, výbornou dopravní dostupností i možností velkého sportovního vyžití. Autem za 7min na stanici metra Opatov a za 16min na Václavském náměstí. V docházkové vzdálenosti naleznete školku, obchod, zastávku, hřiště, rybníky a Průhonický park. V nedaleké blízkosti se nachází nákupní centrum Průhonice – Čestlice a zábavní aquapark.

Cena: 5.498.000Kč

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu473261
VlastnictvíOsobní
Plocha876

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.